Panna

Honba za dokonalostí vrcholí nejvíce v extrémech. Nastavuje laťku velmi vysoko a má velká očekávání od ostatních lidí. Myslí si, že nikdy nenajde dokonalého partnera, jako je on.

Váhy

Je velmi upřímný a vstřícný, ale pokud ho někdo podvede, nikdy mu to v životě nedokáže odpustit, a přesto tím trpí. Duchovní zkoušky vám často velmi ztěžují život, neustále bojujete za pravdu.

Štír

Rychle nabírá vodu a stává se mstivým, když čelí něčemu, co se mu nelíbí. Mnozí ho považují za agresivního a nepředvídatelného, ​​často sám bojuje se svou divokou povahou.

Střelec

Nemá rád monotónní život, často je ochoten vzdát se své stability pro malé dobrodružství. Nemůžete to očekávat dlouhodobě, protože nuda brzy převládne. Vždy ho žene zvědavost a touha po nových věcech.

Kozoroh

Nikdy si nemůžete stěžovat na finance, protože jsou velmi úsporné, ale pokud někdo požádá o půjčku od nich, zdráhá se poskytnout. Spíše lže, že nemůže dát, protože se bojí, že zůstane bez peněz.

Vodnář

Je velmi snadné získat přátele, protože je velmi otevřený a komunikativní, ale často využívají jeho dobroty. Celý život trpí nedostatkem skutečných přátel. Bylo by hezké, kdyby ses mohl pokusit cítit se dobře sám.

Ryby

Chcete žít v ideálním a snovém světě, v každodenní racionalitě opravdu nenajdete své místo. Máte pocit, že si dostatečně nevážíte své osobnosti.

Zdroj:esoteric