Pokud jste si vybrali:


Číslo karty 1:
Vaše karta vám říká, že to, co jste očekávali, nyní nepřijde.

Prioritou v příštích dnech bude naučit se nové lekce moudrosti a především stát se trpělivější osobou. Nebude to rychlý ani snadný úkol, ale až bude hotový, dá vám mnohem lepší realitu.

Odstraňte tuto situaci z minulosti, která ve vás stále žije a saje vaši energii a štěstí každý den.

Soustřeďte své úsilí a své myšlenky na to, co je pro vás opravdu dobré, a hledejte pomoc, abyste dosáhli míru se vším, čím jste prošli.

Číslo karty 2:
Tato karta odhaluje, že se ve vašem životě v blízké budoucnosti objeví silné a zvláštní přátelství.

Může to být někdo nový nebo někdo, koho jste už dávno znali, se kterým jste nakonec ztratili kontakt, a pomůže vám to vidět život z nové perspektivy.

Toto přátelství vám ukáže důležitost spojení se svým vnitřním já a následování vaší intuice, když budete jednat.

Díky tomu budete bezpodmínečně podporováni a milováni a budete mít veškerou inspiraci, kterou potřebujete, abyste byli lepším člověkem. Začněte jim hned děkovat, protože toto přátelství změní váš život!

Číslo karty 3:
Zpráva, kterou tato karta odhaluje, je radost ve vašem srdci.

V blízké budoucnosti budete moci zažít nový příběh nebo opravdovou lásku, na kterou jste čekali celý život, změní to způsob, jakým vidíte tento zvláštní a transformační pocit.

Můžete mít pocit, že jste nikdy nebyli skutečně milovaní někým jiným, ve svých romantických vztazích jste se vždy cítili jako druhá možnost, a díky tomu jste ztratili naději, že budete šťastní s někým vedle vás, ale to se brzy změní, protože příchod tohoto nového člověka vám přinese klid, který vám může poskytnout pouze pravá láska.

Přivítejte tento vztah s nadějí a radostí, protože vás velmi potěší!

Zdroj:esoteric