Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vodnář je známý svou lidskostí a sociální angažovaností. Vaše ochota bojovat za spravedlnost a pomáhat potřebným často zanechává hluboký dojem. Karma vám přinese příležitosti významně ovlivnit společnost. Můžete být přizváni k účasti na projektu nebo v organizaci, která se zabývá humanitární činností. V osobní rovině můžete také očekávat podporu od přátel a rodiny. Vaše schopnost vytvářet pozitivní změny bude odměněna.

Ryby (19. února – 20. března)

Ryby jsou obvykle empatické a soucitné vůči ostatním. Vaše schopnost chápat a podporovat pocity druhých vás činí výjimečnými. V nadcházejících letech vám karma přinese citové naplnění. Vaše vztahy s blízkými se prohloubí a stanou se smysluplnějšími. Pokud jste ve vztahu, můžete se s partnerem sblížit. Nezadaní mohou potkat někoho, kdo vás skutečně pochopí a přijme. Rozvine se také vaše kreativita a umělecký projev bude obzvláště inspirativní. Nechte se vést svou intuicí a láskou k umění.

Tyto konstelace budou v nadcházejících letech těžit z karmy, ale nezapomeňte, že dobrota sama o sobě bude odměněna. Vaše snaha být lepším člověkem a přispět světu bude mít pozitivní dopad jak na vás, tak na ostatní. Budete-li šířit laskavost, laskavost se vám vždy vrátí.