KRÁLÍK

Pokud jste si králíka všimli, znamená to, že jste empatický a nesmírně citlivý člověk. Nikdy neřeknete ne, když někdo potřebuje vaši pomoc

Máte také nadpřirozenou schopnost, která vám pomáhá vyhnout se problémům. Máte rádi spěch a pokrok a jste optimističtí ohledně své budoucnosti. Radost můžete mít i z maličkostí. Problém s vámi je, že nevěříte ostatním a těžko se otevíráte novým vztahům.

KACHNA

Jste středobodem společnosti. Rád se staráš o druhé. Přitahujete lidi svým vnitřním klidem a můžete být dobrým vůdcem. Sníte o své vlastní rodině, protože rodinné hodnoty jsou pro vás nesmírně důležité.

V životě se řídíte především srdcem, které se vyznačuje poctivostí a otevřeností. Inspirujete a motivujete ostatní, díky čemuž se ostatní cítí ve vaší společnosti dobře. Nezapomeňte si však udělat čas pro sebe a odpočinout si od neustálého spěchu.

KRÁLÍK A KACHNA

Pokud vidíte obě zvířata současně, jste optimista-realista. V každodenním životě je obvykle vodítkem zdravý rozum. Máte velkou sílu překonat každodenní problémy.

Jste kreativní, vyznačuje se inteligencí. Bohužel vaše přímost znamená, že často druhým ubližujete a děsíte je od sebe, i když nechcete…

Co myslíš? Napište svůj názor do komentářů!