Od přírody má dívka jménem Michaela silného ducha a dosahuje neuvěřitelných životních úspěchů. Vždy dostane, co chce, zvláště pokud jde o její kariéru. Ve svém osobním životě má však nesmírnou smůlu. Za vše může její silný temperament, kterým potlačuje svého vyvoleného.

Ne každý muž chce mít vedle sebe velitele pluku a ne křehkou a zranitelnou dámu. Majitelka tohoto jména je schopna najít štěstí, pouze pokud potká muže silnějšího než ona sama a začne mu podřizovat vládu.

Krásné jméno Kristýna obdaruje svého majitele nadměrnou domýšlivostí, vybíravostí a selektivitou. Zpravidla dlouhodobě hledá svou spřízněnou duši. Každý muž podstoupí casting pro přísné dodržování jejích požadavků.

Jen o několik let později však Kristýna začala chápat, že život kolem ní prochází, a poblíž není žádná blízká a spolehlivá osoba. Aby našla své štěstí, měla by majitelka tohoto jména trochu zmírnit její žádosti a začít si všímat, že je v okolí mnoho hodných mužů.

Dívka, která nese jméno Tamara, je velmi silná osobnost. Jasně ví, co od tohoto života chce. Proto je velmi náročná na svého muže. Bohužel ne každý člen silnějšího pohlaví je schopen přinutit se přizpůsobit se jejím požadavkům.

Nejčastěji se majitelka tohoto jména pokouší muže zcela předělat podle jejích přání, což vede ke sporům a hádkám. Nikdy nepřijímá odmítnutí a vždy si nechá poslední slovo pro sebe. Proto dívka jménem Tamara často zůstává v manželství osamělá nebo nešťastná.

Zdroj.esoterix