Navíc celý tento proces doprovázely velmi silné bolesti, které pro teprve 13letého chlapce byly téměř nesnesitelné. Kvůli těmto bolestem několikrát svou matku prosil o to, aby mu nemocné ruce odřízla, aby se již nemusel dále trápit.

Lékaři malému chlapci nedávali příliš nadějí na přežití, proto se rodiče po všech neúspěšných léčbách uchýlili ke kroku, ke kterému by se jen málokdo přiklonil…

Rozhodli se svému synovi dát marihuanu. Svůj krok ovšem prodiskutovali s lékaři a i ti souhlasili s tím, že v některých případech marihuana opravdu dokáže zmírnit bolesti a dokonce i zpomalit celý proces zákeřné nemoci. Jenže tím, že Deryn nedovršil 18 let, nemohli mu ji sami naordinovat a tak se k tomuto zásadnímu kroku odhodlali právě chlapcovi rodiče.

Pokračování na další straně

Byla to pro ně poslední možnost, jak synovi zachránit život. Marihuanu mu podali pomocí elektronické cigarety a v ten moment se začaly dít doslova zázraky!

Už téměř po hodině se Deryn začal konečně cítit mnohem lépe a později jeho silné bolesti ustoupily. Stalo se něco, čemu ani samotní lékaři, kteří toho již ve své profesi zažili tolik, nemohli uvěřit.

Po několika týdnech se Derynův stav stabilizoval a začal se jako mávnutí kouzelným proutkem uzdravovat. Tohle celé se událo v roce 2013, nyní je Derynovi 17 let a žije si svůj šťastný život jako obyčejný zdravý chlapec.

ZDROJ: DAILYMAIL.CO.UK