„V průběhu let se na mě ohledně balíčku obracelo mnoho lidí a doufám, že pozitivní rozhovor se mnou a vše, čeho Kennedy dosáhl, ušetřilo tyto matky zbytečného traumatu a trápení, které jsem zažila ,“ řekla Renee .

Kennedymu se dařilo opravdu dobře a stejně jako ostatní teenageři si splnil své sny. Má také dobré vztahy se svými staršími sourozenci, Kassidy , Cameronem a Keeganem .

„Má přátele, kteří ji milují, ráda tancuje, zpívá, experimentuje s účesem a make-upem. Chodí s bratrem a přáteli do kina a občas poruší pravidla,“ svěřila se její matka, která je na svou dceru nevýslovně hrdá.

Kennedy také našel lásku. Svého přítele Matthewa poznal díky své práci , když mu bylo 12, když právě šel na konkurz do reklamy. Chlapec také trpí Downovým syndromem a měl odvahu za dívkou zajít a představit se jí.

Kennedy a Matthew se poté stali velmi dobrými přáteli a v roce 2019 chlapec pozval Kennedyho , aby ho doprovodil na školní ples a byl jeho přítelkyní. Matka Renee a Matthewa , Emmy , doprovázela jednou měsíčně své děti, které cestovaly mezi Coloradem a Kalifornií, aby se setkaly, a během té doby se také spřátelili.

Před plesem doprovodila Renee svou dceru do New Yorku, aby nakoupila oblečení, a její matka byla ohromena krásou její dcery, zatímco si znovu vzpomněla, že jí tehdy lékaři radili, aby se jí vzdala.

„Je ohromující, jak dezinformovaní byli všichni, a to se stalo teprve před 15 lety. Je smutné, že jsem ztrácela čas truchlením, jako je kupříkladu koupě plesových šatů, protože jsem byla skutečně přesvědčena, že se žádný z obvyklých milníků nenaplní,“ vzpomínala Renee .

Matka a dcera se nadále snaží inspirovat ostatní, přednášejí a zvyšují povědomí o Downově syndromu. Kennedy je přítomen i na sociálních sítích a má obrovskou fanouškovskou základnu. Renee řekla, že pozitivita a flexibilita její dcery jí umožnily vyhnout se negativním komentářům a kritice.

„Musíme naše děti oslavovat, ať jsou kdekoli ve svém životě, ať už jsou ve filmech, doma a malují, ve škole fungují skvěle v algebře nebo se jen smějí a milují život ,“ řekla Renee .

Zdroj:instagram