Skvělé místo k odpočinku s mraky plovoucími v pozadí a spoustou polštářů ve tvaru oblaku na zemi (postel). Prostě ideální!

Pokud je v domě několik dětí, nejlepším řešením je palanda. To šetří spoustu místa a poskytuje vynikající hřiště pro děti.

5. Bude to skvělý nápad pro ty, kteří žijí v rodinném domě nebo mají prázdninový dům. V létě se bar otevře a můžete zahájit večírek!

Prostor pod schody je v mnoha případech nevyužitý. Proč z toho nevytvořit tak útulné malé posezení?

7. Toto je také možnost využít prostor pod schody: pohodlný pracovní roh.

8. Hvězdná obloha v ložnici, není to romantické? To vše není nedosažitelné, budete potřebovat jen spoustu malých žárovek a přestavět jen malý kousek stropu.

9. Toto je perfektní řešení pro malé byty s jednou ložnicí. Prostě geniální!

Dveře lze také použít jako police.

11. Zde je perfektní řešení pro malé kuchyně ! Díky tomu se skříňka stane pracovním stolem a po dokončení práce opět skříní.

Pokud již máte koupelnu, budiž! Kosmetický a zdravotní salon, vše ve vašem bytě!

13. V případě nábytku je třeba usilovat o plné a dokonalé využití prostoru.

S takovým krbem můžeme snadno zahřát naše tělo, naši duši.

15. Oheň a voda. Dva nejsilnější prvky. Představte si, jaké to je relaxovat v takové koupelně.

Ať už je velký nebo malý, pokoj může být vyzdoben pěkně a útulně. Nejdůležitější je vždy přesně definovat naše touhy a kreativně realizovat renovaci a vybavení. V dnešní době si můžeme koupit mnoho a vysoce kvalitních, navíc bezpečných materiálů, které napodobují kámen, ušlechtilé dřevo, mramor a samet, takže máme obrovskou škálu možností, prakticky bez ohledu na typ bytu nebo domu.

Přejeme vám hodně úspěchů a kreativity při renovaci domů ! Pokud se vám tyto fantastické nápady líbily, nezapomeňte je sdílet se svými přáteli a známými!

Zdroj:Ketks.com