Panna (23. srpna – 22. září)
Panny se zpravidla snaží být v dobré kondici a udržovat se v kondici. Kvůli jejich přirozenému znechucení je pro panny těžké jít do městského bazénu a navštívit přeplněné tělocvičny. Mohou cvičit jako cyklistika, fotbal a hokej. Pasti, jóga, fitball a pilates jsou ideální.


Váhy (23. září – 24. října)
Lidé narození pod tímto znakem se neradi obtěžují silným tělesným tréninkem. Váhy těží z kardio cvičení, všech druhů tanečních cvičení od capueiry a pólů až po smyslné bachata. Venkovní sporty jsou dobré: golf, bruslení, turistika. Je také vhodný bodyflex, který vám umožňuje udržovat klouby ve výborném stavu.


Štír (25. října – 22. listopadu)Štíři potřebují intenzivní námahu a tvrdý trénink a také rádi porazili soupeře a přírodní prvky – proto je Pilates a jóga nechají lhostejnými. Potřebují nával adrenalinu, hodně pohybu a výbuch skrytých emocí. Proto je ideální pro štíry: maratony, box a další typy wrestlingu, rafting, motoristické sporty.


Střelec (23. listopadu – 22. prosince
Lidé narození pod tímto znakem bývají atletičtí a aktivní, zvláště pokud mají někoho, s kým mohou soutěžit. Cyklistika, běžecké a sjezdové lyžování, stepní aerobik, kick aerobik a jezdecké sporty.


Kozoroh (23. prosince – 20. ledna)

Kozorohové potřebují elektrické zatížení, vytrvalostní testy, vítězství nad sebou za obtížných okolností. Pěší turistika, horolezectví, ranní jogging a gymnastika vám mohou pomoci udržet vás v dobré kondici, ale s pravidelným cvičením.


Vodnář (21. ledna – 19. února
Vodnáři milují zábavu a zábavu, potřebují komunikaci a uznání svého úspěchu od ostatních. Bruslení, snowboarding, jízda na horských kolech, jachting uspokojí potřebu exotických zážitků. Tanec a triatlon jsou také dobrou volbou pro Vodnáře.


Ryby (20. února – 20. března)
Lidé narození ve znamení Ryby nemají rádi velkou fyzickou aktivitu, ale zbožňují vodu a hudbu. Plavání, surfování, kiting, aerobik s nízkým dopadem a jóga jsou pro ně skvělou volbou.

Zdroj:esotericblock.ru