Klíč 2
Jste živý člověk, který si rád užívá života naplno a děláte, co chce. Vaše duše je upřímná a odlišná od lidí kolem vás, což z vás dělá příjemného společníka.
Život vás však varuje, abyste si dávali pozor na to, co jste pro sebe stanovili jako prioritu. Můžete investovat spoustu času do povrchních akcí a nechat málo prostoru a času pro svůj skutečný účel v životě.
Naučte se být moudřejší a selektivnější, jak trávíte svůj čas, abyste si mohli i nadále užívat života, aniž byste se ztratili špatným směrem a byli schopni plnit své skutečné poslání.

Klíč číslo 3
Máte sklon pochybovat o sobě. Jako dítě byla ve vás zakotvena nejistota a od té doby jste ji následovali a vrhali stín na svůj potenciál téměř ve všech oblastech života.
Díky tomuto pocitu vám chybí mnoho příležitostí být šťastný a úspěšný. Život vám chce říct, že neexistuje důvod k pochybnostem, jste čestný a velmi zodpovědný člověk, inspirujete důvěru a náklonnost k lidem kolem vás.
Jste vždy skvělí v řešení problémů a zlepšování životů ostatních lidí. Kdybyste se viděli očima druhých, určitě byste změnili, jak sami sebe vidíte. Hledejte způsoby, jak změnit svou vizi a své myšlení. Milujte se více, protože si to zasloužíte.

Zdroj.Esoteric.ru