Její matka na něj začala křičet a řekla mu, aby okamžitě odešel. Později se ukázalo, že dívka, se kterou ji podváděl, byla jejich známá. Její matka jí řekla, co se stalo, a jakmile přišla domů, rozešla se s přítelem.

Neustále jí však volá a píše.

– Ve svých zprávách se mě neustále ptá, jak se kočka má a píše, že se mu stýská. Jsem si docela jistý, že se k němu nevrátím, ale nikdy jsem nebyl v takové situaci. Cítím se zraněná a ponížená a nevím, jak to lidem ukázat – pokračovala.

Terapeut Kolin Nolan, který pracuje pro tento britský portál, jí doporučil, aby si kočku nechala, ale neodpustila nevěrnému příteli.

„Zní to, jako by se o kočku staral víc než o tebe, i když si myslím, že kočku využívá, aby se ti vrátil, ale nenech se ukolébat.“ Ať si pořídí dalšího mazlíčka. Chápu, že se cítíte poníženě a že se bojíte toho, co si myslí ostatní, ale jsem si jistá, že většina z nich chce jen to, abyste se měli dobře a vzpamatovali se z rozchodu – napsala.

Dodala také, že by si z této nepříjemnosti měla vzít ponaučení.

– Mohu vám říci, že se z této zkušenosti naučíte něco nového a pomůže vám to cítit se silnější. A nevyhýbej se lidem, choď ven a pokecaj s přáteli. Také si neustále připomínejte, že vám i kočce je lépe bez něj – odpověděl Nolan.