Žena s deštníkem

Deštník zde symbolizuje aristokracii i spojení mezi nebem a zemí. Skutečnost, že jste si poprvé všimli ženy, hovoří o vaší touze chránit se před tímto světem, lidmi, životním stylem a vážením si věcí. Přitahují vás vyšší věci.

Potřebujete odpočinek, ale ne tak fyzický, jako psychologický. Zkuste se naplnit pozitivní energií, pracovat na duchovním rozvoji a dát své kreativitě šanci projevit se.

Mužská tvář
Pokud jste na obrázku viděli mužskou tvář, pak to hovoří o vaší mazanosti a obrovském množství nápadů pro realizaci vašich plánů, o které se podvědomě snažíte.

Musíte však dávat pozor, abyste při tom neztratili zdravý rozum. To znamená, že nesmíme zapomenout na hodnotu toho, do čeho jdeš, ať už hmotného nebo duchovního .

Snad se ve vašem životě brzy odehrají zajímavé změny. Dostanete energii a naučíte se dobře zvládat různé situace. Je čas začít s tím, na co jste dosud mysleli.

Plachetnice

Loď symbolizuje prosperitu, která brzy „zakotví“ k břehům vašeho života. Jste člověk s velkými plány a velmi dobře víte, jaké jsou vaše cíle.

Ale pokud chcete, aby život šel tak, jak si představujete, je velmi důležité nezatěžovat se. Faktem je, že přetížená loď se dříve či později potopí.

Postarejte se o své duševní a fyzické zdraví a věnujte více času svým blízkým – rodině a přátelům.

Kouř vycházející z komína

Kouř symbolizuje duši opouštějící tělo. A skutečnost, že jste to poprvé viděli, naznačuje vaši posedlost prací a skutečnost, že si nevšimnete, jak kvůli tomu trpí vaše duše.

Když je duše člověka prázdná, má zdravotní problémy a rovnováha je narušena ve všech oblastech jeho života. Na chvíli si odpočiňte od hmotných věcí a nechte si odpočinout.

Zdroj:esoteric