3. Jste cílevědomý člověk, zvyklý pokračovat a jste připraveni na nejodvážnější experimenty. Zpravidla dosahujete toho, o co usilujete, a je těžké vám odolat. Jste silní, silní, ochotní, expresivní a vášniví. Milujte pozornost! Máte některé z vlastností „silnějšího“ sexu – odvaha, horká nálada, skvělá vůle k vítězství, optimismus a odvaha. Milujte komunikaci a spousty známých. Jste hrdí a ochotní, ale altruisté, vždy, když to bude nutné, pomáhají svému sousedovi nesobecky.


4. Jste klidný, přátelský a veselý člověk. Ano, se smyslem pro humor! Jste drsný, bezstarostný. Nikdy si nevšimnete! Na ostatní uděláte dobrý dojem. Jsi velmi společenský, zvědavý, statečný. Nezajímá vás názor společnosti, jste cílevědomí a originální. Přizpůsobujete se všem životním podmínkám a také přijímáte jakoukoli povahu svého muže. Nikdy se nebudete nudit a nudit, protože se budete vždy snažit rozvíjet a učit se a celý život se budete snažit o nové věci.

5. Máte mnoho tajemství, se kterými se nemusíte spěchat. Jste si jisti svými schopnostmi, velmi tajnými, sebranými a zdrženlivými. Ví, jak udržet své emoce v ruce v jakékoli situaci. Nelíbí se vám, že do svého osobního života pustíte cizince, jste při výběru pár velmi selektivní a na vámi vybraný si kladete vysoké nároky. Na sebe kladete stejné vysoké nároky! Jste vždy schopni dosáhnout toho, co chcete, a ve své kariéře můžete dosáhnout jakýchkoli výšek. Autoritářská povaha.


6. Jste racionální, máte tendenci ovládat svou citlivost a jste kritičtí. Jste skvělý individualista. Dáváte přednost harmonii a klidu a jsou jednoduše navrženy tak, aby radost a kouzlo mužů. Pokud jde o vaši emocionalitu, jste nadřazení ostatním, a proto jste snadno sugestivní, snadno se vzdáte panice nebo veselé euforie. Opravdu potřebujete ochranu a podporu, protože váš vnitřní svět je velmi něžný a zranitelný, i když navenek vypadáte klidně ve všech situacích. Ale nikdy se s tebou nebudu nudit, protože si velmi rád sníš a vždy v běžné realitě vidíš, co ostatní lidé bez povšimnutí prochází.

Zdroj:zerkalo.cc