6. Zákon spojení

I když se to, co děláme, zdá bezcenné, je velmi důležité dělat to správně, protože vše ve vesmíru je propojeno. Každý krok vede k dalšímu. Člověk musí nejprve s něčím začít, aby nakonec mohl udělat celou věc. První i poslední krok mají stejnou důležitost, protože k dokončení úkolu jsou potřeba oba. Minulost – přítomnost – budoucnost, vše spolu souvisí.

MALOST, KTERÁ ZMĚNILA ŽIVOTY MILIONŮ: Nasaďte si tento náramek a dobré věci k vám přijdou

7. Zákon zaměření

Nemůžeš myslet na dvě věci najednou. Když se zaměříme na duchovní hodnoty, nebudeme mít nižší touhy, jako je chamtivost nebo hněv.

8. Zákon dávání a pohostinnosti

Pokud věříte, že něco je pravda, pak budete občas ve svém životě vyzváni, abyste tuto konkrétní pravdu prokázali. V těchto chvílích to, co si myslíme, že jsme se naučili, ukazujeme v praxi.

9. Právo teď a tady

Pokud se příliš díváme do minulosti, chybí nám být tady a teď. Staré myšlenky, staré vzorce chování, staré sny… Brání nám mít nové.

10. Zákon změny

Historie se opakuje, dokud se nenaučíme, co potřebujeme, abychom změnili své způsoby.

11. Zákon trpělivosti a odměny

Každá odměna vyžaduje počáteční úsilí. Odměny, které mají trvalý účinek, vyžadují trpělivost a neustálé úsilí. Skutečná radost přichází, když děláme to, co potřebujeme, a necháváme odměnu přijít ve svůj vlastní čas.

12. Zákon významnosti a inspirace.

Vždy se vám vrátí to, co jste do něčeho vložili. Skutečná hodnota něčeho je přímým výsledkem energie a záměru, který do toho byl vložen. Každý osobní příspěvek je zároveň vkladem do Celku. Díla, která postrádají světlo, nemají žádný vliv na Celek. Díla, která obsahují lásku, přinášejí život a inspirují Celek.