„Trojky“ sledují osu Jupitera – jejich patron vede životem ke kreativitě v celé její rozmanitosti a mnohotvárnosti. Chladný charakter a proměnlivost takových osobností může občas přinést svému okolí spoustu nepříjemností, ale jejich šílené charisma, nakažlivá energie a skvělá inteligence uhladí koutky.

Ti, kdo se narodili s karmickým číslem 4, si uvědomují svůj účel poměrně brzy, protože charakterové rysy, které jim dal Uran, se projevují od dětství. Čtyřky jsou klidné a statné, ale zároveň velmi tvrdohlavé a pracovité. Závistivci je mohou považovat za tvrdohlavé, ale tito lidé vždy dosáhnou toho, co chtějí. Navíc se spoléhají výhradně na svou vlastní práci a ne na štěstí.

Pětka je číslo osudu, které v numerologii naznačuje spojení s Merkurem. Tato planeta dělá z lidí přirozené inspirátory. Jsou svobodomyslní, často vzpurní, ale perfektně poslouchají, a co je důležité, slyší. Takoví jedinci naleznou skutečný klid pouze tehdy, když v jejich rukou vzkvétají osudy jiných lidí.

Karmické číslo „6“ je silou Venuše a rozvíjí smyslnou povahu s jemným duchem a soucitem jejích žáků. Takoví lidé tvoří obratné milence a něžné rodiny, jejich domov je pevností a jeho obyvatelé mají nejvyšší hodnotu. Starší generace je jejich základem, mladší generace je jejich darem vesmíru. Životem a karmickým posláním těch, kteří se narodili v 7. roce, je pohyb. Vládne jim Neptun, a proto musí věnovat zvláštní pozornost duchovnímu rozvoji. Zároveň mohou být „sedmičky“ opatrné a klidné. Je zajímavé, že duchovnímu získávání a materiální reprodukci nebrání, ale spíše k němu přispívají.

V tomto ohledu mají „osmičky“ o něco méně štěstí: jejich posláním je najít rovnováhu mezi materiálním a duchovním. Patronská planeta Saturn je neustále naklání jedním směrem, pak druhým. V takových lidech se bizarně mísí citlivost a nestrannost, analytická mysl a rozvinutá představivost. S takovým souborem vlastností se lidé s karmickým číslem 8 vědí přizpůsobit jakýmkoli okolnostem jako nikdo jiný.

Devítky jsou silné v duchu a extrémně inteligentní. Jejich životním posláním je podle numerologie být iniciátory, průkopníky a včas s tím skoncovat. Takovou sílu jim dal Neptun – velkorysý, ale přísný patron, který nepřijímá slabost a ty, kteří se vzdávají.