Rak

Citlivá, zranitelná, emotivní – taková žena chce být podporována a postaráno. Ale pouze uvnitř Raků se skrývá obrovská energie a síla. Jsou bystří, moudří, hned se chytají lži, ale sami dokážou manipulovat s lidmi a dosahovat svých cílů.

Její vnitřní kruh je malý. Ale ti, kteří se tam dostali, jsou skuteční šťastlivci. Pro svého manžela a děti tato žena udělá vše, co je možné i nemožné, a prokáže neuvěřitelnou oddanost. Ale status jejího přítele je těžké získat. Ale na druhou stranu garantuje, že jste to vy, komu Rak dá poslední peníze a košili, bude-li to požadováno.

Lev

Nejslunečnější znamení vyžaduje odpovídající postoj k sobě samému. Taková žena je připravena velkoryse sdílet své světlo a teplo, jako palivo pro ni slouží univerzální uznání a obdiv. Lvice může dosáhnout fenomenálních výšin v každém podnikání, které podniká. Jsou to chytré, talentované a někdy i slavné ženy.

Žena Lva miluje flirtování a točení mužů. A těm, kdo získají její srdce, je zaručeno všechno: zbožňování, vášeň, žárlivost, skandály a úplná idylka. Jedná se o ušlechtilou a velkorysou povahu, která si opravdu nepotrpí na jediné – malichernost.

Panna

Ideální žena v patriarchálním smyslu. Panna je praktická, úhledná, pracovitá a chytrá, zejména v každodenních záležitostech. Jak v hlavě, tak i doma má vše rozložené na poličkách. Někdy se Panny zdají jako opravdové nudy, ale tuto vlastnost lze tolerovat kvůli ideálnímu pořádku, který zajišťují sobě i svému okolí.

Pokud potřebujete útulný a pohodlný život, klid a dobře organizovaný život, pak nenajdete lepšího společníka, než je Panna. Zároveň dokážou být značně emotivní – jak ve své lásce, tak ve svých tvrzeních, že jste špatně umístili ponožky.

váhy

Pokud je na světě Lady-Dokonalost, pak se rozhodně narodila ve znamení Vah. Krása, klid, harmonie, styl – to vše je o nich. Vynikají v umění, kreativitě a komunikaci s lidmi. Jako vzdušné znamení se Váhy vznášejí někde mimo pozemské sféry. To je výhoda i nevýhoda zároveň. Jsou krásné a dojemné, ale absolutně se nedokážou přimět dělat to, co se jim nelíbí.

Muž vedle takové ženy by měl být rozhodný a trochu brutální. Na oplátku dostane od své druhé polovičky lásku, něhu a uctivé vztahy.

Štír

Femme fatale. Smyslnost a vášeň se v ní snoubí s vynikající myslí a železnou odolností. Uvnitř ženy Štíra zuří pořádný hurikán, který občas propukne a smete vše kolem. Zástupci tohoto znamení mají dobře vyvinutou intuici, která je často vede ke správným rozhodnutím tam, kde je logika bezmocná.

Muže si vybírají a dosahují sami, proces svádění pro Štíry je samostatným potěšením. Dlouhé společné spojení s ní ale vydrží jen člověk, který stojí pevně na nohou a má železné nervy.

Střelec

Nejpříjemnější znamení zvěrokruhu v komunikaci. Ženy Střelce nikdy neztrácejí odvahu, vždy se usmívají a velkoryse sdílejí svůj optimismus. Zároveň jsou dostatečně chytří a snadno se přizpůsobí okolnostem. Šedý všední den ve společnosti ženy Střelce bude jiskřit pestrými barvami, miluje cestování, zábavu a každou událost promění ve vzrušující hru.

Přes veškerou živost se ve společnosti muže, který se jí líbí, dokáže žena Střelec chovat docela skromně. Bude oddanou manželkou, ale jen vy budete muset sdílet její bláznivé nápady a vášeň pro dobrodružství.

Kozoroh

Cílevědomost, odpovědnost a odolnost v nesnázích jsou hlavní vlastnosti představitelů tohoto znamení, které jim umožňují dosáhnout úspěchu. Žena Kozoroh je kariéristka, i když pokud to potřebuje, snadno podle promyšleného plánu získá nejslibnějšího ženicha. Když se dostane blíže k lidem, podvědomě bude stále vážit, jak je pro ni tato osoba užitečná.

Ale v úzkém kruhu pod maskou pragmatismu lze najít laskavého a skromného člověka. Žena Kozoroh podpoří svého manžela i v těch nejneuvěřitelnějších snahách a poskytne mu spolehlivé zázemí.

Vodnář

Kočka, která chodí sama, je o ní. Svoboda, kreativita, seberozvoj – to jsou životní hodnoty Vodnáře. Může tíhnout k efektním outfitům a být nepředvídatelná v chování, ale právě tím jsou představitelé tohoto znamení atraktivní. Mají skvělou intuici, která jim umožní „číst“ lidi a najít společný jazyk se všemi.

Mnozí však berou shovívavost za něco víc. Žena Vodnář však okamžitě zmizí z obzoru, jakmile ucítí ohrožení své svobody. A pokud přesto souhlasí s uvázáním, pak bude určitě potřebovat osobní čas, který může věnovat pouze sobě. Jsou to ale hlubocí a zajímaví řečníci, od kterých je vždy co dobíjet.

Ryby

Toto je zosobnění ženskosti. Zástupci tohoto znamení jsou citliví, vnímaví, zamilovaní. Nejčastěji se ocitají v kreativní profesi, v oblasti umění. Pravda, někdy dávají přednost světu svých snů a fantazií před realitou, což způsobuje jisté nepříjemnosti jak jim, tak jejich okolí. Ryby nemají rády srážky s realitou a doufají, že se problémy vyřeší samy.

Se zdánlivou křehkostí jsou tyto ženy dostatečně silné. A mohou být praktickými matkami rodiny, které poskytují manželovi a dítěti pohodlí, péči a náklonnost.

Zdroj.pravda-nn.ru