2. Držte telefon oběma rukama a palcem zadejte text.

Ukazuje, že doufáte v ochranu a že toužíte po pozornosti a péči. Neradi vyjadřujete city, takže váš partner může cítit nedostatek lásky.

Jste velmi intuitivní člověk. Je obtížné klamat, protože jste vždy ostražití a jste také extrémně citliví na myšlenky a emoce jiných lidí.

Dělá vás to také docela dobrým soudcem. Tuto schopnost však využíváte k empatii a péči, nikoli k subjektivitě a manipulaci.

Jste ochotni dát si tu námahu poznat toho druhého hlouběji, ale někdy vás může spěch zmást a je možné, že skončíte u někoho, kdo si vaši lásku opravdu nezaslouží.

3. Držte telefon oběma rukama a vytočte číslo dvěma palce.

Máte poměrně slabé srdce, často se bojíte a máte obavy. Potřebujete partnera, který vám bude 100% rozumět. Pokud vás podporuje spolehlivá osoba, pak jste plní sebevědomí.

Jste poměrně všestranný člověk, schopný přizpůsobit se měnícím se požadavkům různých situací. Jste energičtí a veselí na večírcích, vážní během intelektuálních diskusí a bezstarostní ve společnosti dětí.

Láska však není obchod. Často jste v rozpacích, pokud jde o získání něčí pozornosti.

V každém případě, když najdete svou spřízněnou duši, pochopí, jak hluboká a všestranná je vaše duše.

4. Uchopte telefon jednou rukou, druhou zadejte text ukazováčkem.

Máte tendenci se chovat klidně a vyrovnaně. Jste ochotni obětovat vše pro blaho ostatních.

Stejně tak je to v lásce bezpečné útočiště. To, co nesnesete, jsou slzy, zejména těch, které máte rádi. Rekordní rychlostí odpouštíte chyby svých blízkých.

I když jste spontánní a vzrušující člověk, někdy se raději skryjete před shonem davu a odejdete do důchodu, abyste doplnili svou energii.

Pokud jde o vztahy, stydíte se a bojíte se udělat první krok. Někteří lidé si mohou myslet, že jde o nedostatek zájmu, ale když vás lépe poznají a dostanou vás z vaší komfortní zóny, budou vás obdivovat jako osobu!

Zdroj:esoteric