Světle hnědé kadeře rozlišují poetické osobnosti. Světlovlasí jsou schopni jemně cítit krásu světa kolem sebe a vyjádřit ji prostřednictvím kreativity. Jejich cestami se nejčastěji stávají psaní, umělecké řemeslo nebo umění designéra.

Světlé blond vlasy naznačují otevřené a společenské lidi, kteří jsou pro svět shovívaví. Jsou to úžasní rodinní muži, kteří jsou schopni udržovat domov a starat se o své blízké. Soucit a láska k druhým nejčastěji přivádí blondýnky do oblasti medicíny.

Bílá barva kadeří naznačuje klidné a mírumilovné lidi, kteří však dokážou projevit vůli a odrazit své pachatele. Je chybou považovat tyto lidi za chladné a neschopné silných emocí. Skrývají živé pocity pod maskou lhostejnosti.

Zrzavé lidé jsou optimističtí a nebojácní, ale často podléhají výkyvům nálad, temperamentní a nepředvídatelní. Jejich energie je tak silná, že mohou zapálit kohokoli. Lidé s touto barvou vlasů mají vždy moře nápadů, které chtějí přivést k životu, ale kvůli neklidu ne vždy dovedou záležitost do konce. Jejich cestou je vedení, protože jako performer je nepravděpodobné, že dosáhnou úspěchu.

Zlaté kudrlinky naznačují extrémně společenské lidi. Jsou schopni mluvit s kýmkoli a získat si ostatní na svoji stranu. Je důležité, aby majitelé tohoto odstínu využili své schopnosti, které lze nejlépe uplatnit v politice nebo kreativitě.

Zdroj.Dailyhoro.ru