Bonus: Která z dívek vypadá šťastněji?

A – levá hemisféra je vyspělejší než pravá. Je pro vás snadné učit se matematiku a cizí jazyky, řešit logické úlohy. Vaše emoce neovlivňují vaše kritické myšlení.

B – pravá hemisféra je vyvinutější než levá. Velmi dobře znáte emoce lidí, talentovaných nebo ve věcech, jako je kreslení nebo hudba. Máte silnou představivost.

Správné odpovědi

1. Chytří lidé se dívají na problém z více úhlů, než aby ignorovali a věřili, že se vyřeší sám. Správná odpověď je přijmout učitele.

2. Chytří lidé akceptují, že některým věcem nerozumí a svěří to odborníkovi. I když je dobré věřit ve vlastní schopnosti, je lepší najmout si profesionála.

3. Chytří lidé vědí, co je dobré a co ne. Zaměřují se na věci, o kterých vědí, že mohou dosáhnout a chtějí. Odmítnout učit kurz není špatné rozhodnutí, pokud vás to ochrání před neúspěchem.

4. Chytří lidé mají koníčka.

5. Chytří lidé jsou také někdy nespokojeni, ale nikdy neviní ostatní za své vlastní chyby. Nesou odpovědnost za své činy. 6. Chytří lidé si váží všech znalostí. Neexistují pro ně žádné zbytečné znalosti.


7. Chytří lidé nežárlí na úspěch ostatních a neponižují ostatní. Samozřejmě, že žádný dobrý profesionál by nikdy nebyl vyhozen.

8. Chytří lidé dobře znají ty, kteří je obklopují a vědí, na jakou reakci reagují. Bylo by kruté to udělat druhému.

9. Chytří lidé předpovídají, jak se věci vyvinou, díky tomu, že jsou velmi pozorní. Vědí, že o Vánocích jsou v obchodech šílené řady, a tak si obstarají, co je potřeba, předem.

10. Chytří lidé vědí, že je lepší potížím předcházet, než se trápit následky. jsou připraveni na zledovatělé silnice. Neměli byste se divit.

Zdroj:news.com