2. Ve vztahu jste velmi kouzlo. Jste krásná, hravá, mazaná, je těžké vás neobdivovat. Jste neúnavný člověk a milé stvoření. Nikdy to s tebou není nuda. Nikdy s vámi není klid. Nelze vám důvěřovat a obvykle o tom občas mluvíte. Jste schopni namlouvat si téměř kohokoli a narušit nejsilnější vztahy. Rád dráždíte, utíkáte, mizíte, milujete flirtování. Můžete se kdykoli změnit a odejít, aniž byste se ohlédli. Na tomto světě si ceníte jen málo. Hlavní věc pro vás je lov, bezpečnost a jízda.

3. Ve vztahu je pro vás svoboda důležitá. svoboda říkat, co považujete za nutné, a svoboda kdykoli půjde tam, kam vás přitáhne a s kým chcete. Můžete být rozkošný pták nebo impozantní okřídlený dravec – vše závisí na vaší náladě a kondici. Nevíte, jak se změnit a odpustit. Nepotřebujete osobní prostor – potřebujete celý svět a bezpodmínečné respektování vaší svobody.


4. Jste otevřený, přátelský a laskavý. Ve vztahu je pro vás důležité pohodlí milovaného člověka. Chráníte svůj vztah za každou cenu. Pro vás ve vztahu není zrada nebo zrada možná. Jste pozitivní, nepotřebujete osobní prostor, soustředíte se na osobu, se kterou jste spolu.

Zdroj.esoteric