Lev

V listopadu může ve vašem životě dojít k velké změně, nové práci a budou na vás „číhat“ lepší finanční podmínky. Může se ale také stát, že vám malé dědictví zasáhne prst. Nedělejte v srpnu závažnější rozhodnutí, pokud jde o materiální.

Panna

Od konce března bude mít Venuše pozitivní dopad na vaše hmotné záležitosti a dopad pocítíte po celý rok. Můžete očekávat profesionální propagaci, a tím se vaše finance znásobí.

Váhy

Zdá se, že letos můžete konečně získat práci svých snů, a tak se můžete nejen finančně rozvíjet, ale můžete si konečně dělat, co opravdu chcete. Čeká vás šťastné a vyvážené období.

Štír

Čekají na vás významné změny, které ovlivní nejen vaše soukromí, ale i váš profesionální život. Na obzoru je oživení a finanční úspěch. Budete mít tolik peněz, že si můžete koupit nový byt nebo auto.

Střelec

Letos vás osud spojí s někým, kdo je na tom finančně dobře, takže už vás nemusí bolet hlava, protože ji ve všem podporujete. Vaše výdaje, ale také vaše příjmy se zvýší, bylo by dobré, kdybys trochu ušetřil.

Kozoroh

Je čas pustit se do vážnějších investic, protože nyní máte tolik peněz, že nemáte v bance nic, co byste si mohli nechat. Požádejte o radu odborníka a zvažte to dobře, ale nebojte se, neztratíte.

Vodnář

Rok 2020 bude pro vás klidným rokem, nebudete mít žádné finanční problémy. Pokud chcete investovat až do konce roku, zkuste si naplánovat podpis kontraktů na první polovinu roku.

Ryby

Ve druhé polovině roku budete mít příležitost změnit povolání, aby se celý váš život mohl zlepšit. Do konce roku se můžete zbavit finančních problémů a stresu.

Zdroj:esoteric