Střelec – Kurtizána:
Tyto ženy dokážou velmi šikovně využívat svou ženskost. Zahrnují všechny kouzla, kterými dokáží okouzlit muže, který na ně nedokážou zapomenout. Je nemožné nezamilovat se do takové bezbranné a krásné ženy.

Kozoroh – Múza:
Jsou snem nejednoho básníka a umělce. Nádherné, tajemné a inspirující. Jen jedním pohledem si dokáží přivábit muže a přimět ho, aby jim splnil jejich nejtajemnější touhy a tak si ho úplně k sobě připoutají. No měli byste si dávat pozor, může se stát, že vás budou využívat pouze kvůli financím.

Vodnář – Chytrá žena:
Nikdy nedokáže sedět na jednom místě a stále něco mění na sobě i na okolí. Je skutečně krásná, šikovná a sportovně založená. Nikdy s ní není nuda, co se mužům na ní velmi líbí. Žije život naplno a nikdy si nic neodepře.

Ryby – Herečka:
Jak šikovně dokáže zahrát různé role! Nyní se na ni díváte a ona se usmívá a po chvíli vás může proklít špatným pohledem. Ale nejenže ví, jak se změnit a přizpůsobit okolnostem, ale také si rychle zvykne na novou roli a snaží se sdílet mužovy zájmy: může se okamžitě stát rybářkou, podnikatelkou, či političkou.

Zdroj:takprosto.cc