Rak-Bern, Švýcarsko

Zoufale potřebujete láskyplný klidný život. V Bernu máte každou příležitost cítit se bezpečně, tady můžete být konečně vyrovnaní. Čisté, uklizené a rozvinuté město, zde se můžete najít.

Lev v New Yorku

Chcete být středem pozornosti, doporučuje se vám velmi živé, barevné a dynamické město. New York přesně splňuje vaše očekávání a také uspokojuje váš maximalismus.

Panna Boston, Massachusetts

Boston je univerzitní město, ať už začnete kdekoli, bzučíte kulturou a vědou. Zde můžete být vždy aktuální, hodně se učit a sledovat výsledky nejnovějšího výzkumu.

Váhy v Amsterdamu, Nizozemsko

Amsterdam je svobodomyslné, kulturní město, kde všechny pohledy a myšlenky zapadají do sebe. Každý si v tomto městě najde své místo. Velmi uklidňující město, pak se zde nikdy nebudete cítit sami.

Štír v Tokiu, Japonsko

Žijete intenzivní a sentimentální život. Řešení můžete snadno najít i v nejobtížnější situaci. Tokio je na prvním místě na světě, pokud jde o rozvoj, kulturu a finance. Tato efektivita, neustálé zlepšování vás velmi přitahuje.

Střelec v Berlíně, Německo

Jste všestranný, společenský, pozitivní osobnost. Město festivalů a moderního současného umění je pro vás ideální. Zde se opravdu můžete cítit jako doma, nikdy se nebudete nudit.

Kozoroh – Šanghaj, Čína

Je to město plné možností a zde si můžete splnit své sny. Požehnaný průzkumnou tendencí se Kozoroh bude cítit jako v pokladnici. Můžete poznat bohatou kulturu a ponořit se také do nočního života.

Vodnář ve Vídni, Rakousko

Jste kreativní, nepředvídatelný člověk, který neustále chce inovovat. Ve Vídni najdete nádherné architektonické prvky, vzkvétající kulturu, nezapomenutelná muzea a nádherné kavárny. Potřebujete pro své štěstí víc?

Ryby v australském Melbourne

Velmi vás přitahuje umění, krásné věci. V Melbourne se můžete cítit jako doma, protože zde vzkvétá umění. Konečně si můžete dopřát kulinářské speciality, jak chcete.

Zdroj.esoteric