Červenec

Pod vlivem výjimečných filozofií budou mnozí inklinovat k soudným činům a rozhodnutím, se kterými by měli počkat do druhé poloviny měsíce. Štěstí bude přát zejména ohnivým znamením– Beranům, Lvům a Střelcům.

Srpen

Blíženci a Vodnáři budou stále jezdit na vlnách lásky, ale zároveň budou o něco pomalejší. Poslední dny v Srpnu se nesou v duchu osudové lásky, setkání a možná krásného odloučení. Štěstí bude chtít Panny, nakonec zapomenou na své napětí a pozornost a zamilují se do velké lásky.

Září

Váhy a Blíženci se mohou radovat, První polovina měsíce je jejich. Radost, štěstí a optimismus infikují každého. Vodnář, Lev, střelec nebo beran s nimi mohou žít své milostné sny. Ale ve druhé polovině měsíce začíná do vztahu vstupovat podezření, žárlivost nebo posedlost. Lehkost a zářivost emocí postupně mizí a v mnoha duších rezonují hlubší tóny. Štíři a býci udělají maximum. Váhy by si měly být vědomy tendence k nevěře.

Říjen

V první polovině října bude lásce vládnout vážnost a solidnost. Štíři, raci a panny mohou uvažovat o trvalých vztazích i založení rodiny. Některá znamení – zejména Ryby a Střelci – mohou propadnout pocitu, že je jejich okolí dostatečně neoceňuje nebo opomíjí. Smutky se sice časem rozplynou, ale pochybnosti v nich mohou ještě nějaký čas přetrvávat.

Listopad

První polovina měsíce může být plná lásky. Mnozí mohou být ohromeni svými povinnostmi a naléhavou prací a na lásku není čas. K uzdravení dochází až ve druhé polovině měsíce a zejména ti, kteří se narodili se zemskými znameními – Kozoroh, Panna, býk – pochopí jistotu, kterou našli v partnerských vztazích. Ocení sílu věrné lásky a najdou uspokojení v běžných věcech běžného každodenního života. Druhá polovina měsíce přinese rybám úlevu a odpočinek, někdo z kruhu přátel přinese do jejich života vnitřní důvěru a začnou sebevědomě čekat na budoucnost své lásky.

Prosinec

Na začátku měsíce se vznítí nová jiskra lásky. Býk, Panna a Kozoroh se mohou cítit, jako by se znovu narodili. Hvězdná obloha těsně před Štědrým dnem odměňuje každého velkou láskou. Porozumění, bude cítit sounáležitost s ostatními. Vánoční svátky nečekaně zahojí i ty nejhlubší rány srdce. Pokud každý zapomene na malé hádky a najde v sobě štědrost, bude mít příležitost vstoupit do Nového roku s nadějí na lásku nebo náklonnost.