Rak

Buďte připraveni na veškeré informace, které vám v listopadu přijdou zvenčí. Nezáleží na tom, co lidé říkají, ale jak to říkají. Od 1. listopadu do 9. listopadu bude měsíc silnější než obvykle. Ve 4. a 5. bude díky jejímu pobytu v Býku váš život plný pozitivních okamžiků, jak je to jen možné. Pokud chcete vidět budoucnost, pak se věštění z lásky nejlépe provede před 9. dnem. Poté se Měsíc s různou mírou úspěchu vrátí do normálního stavu ze stavu úpadku. Bude to tedy od 10 do 25. Toto období může být pro vás nebezpečné, protože štěstí zmizí.
Od 26. do 30. listopadu bude pro Raky opět pozitivní čas. Sledujte gesta, řeč těla a mimiku vašeho blízkého. Zápor bude skrytý, ale ne dost dobře na to, aby byl rozpoznán. Mluvte více se svými blízkými, setkávejte se s nimi častěji na konci měsíce.


Lev
Neptun vás ovlivní v listopadu. Jedná se o velmi nebezpečnou planetu pro jakoukoli oblast v Leově životě – nejen pro lásku. Silný Neptun v Rybách udělá vše pro to, aby vás dostal na špatnou cestu. Možná začnete v listopadu milostnou romanci, zvláště když Neptun přestane být retrográdní, to znamená 23. den. Pokud máte pocit, že nad situací ztrácíte kontrolu, zkuste zůstat na hladině.
Teď musíte být ve stínu. Nepokoušejte se dostat se do sféry lásky válkou. Konstruktivní chování vám pomůže nejen udržet štěstí, ale také zlepšit celkovou energii. Lidé vás osloví v naději, že jim můžete pomoci. To lze použít jako trumf.

Panna
Vaším darem je trpělivost, moudrost a učení. V listopadu se vaším pomocníkem stane kreativní Merkur. Od 1. do 4. listopadu bude ve Štíru a zůstane mírně aktivní. Poté planeta přejde do Znamení Střelce, kvůli čemuž úplně ztratí svou sílu. Astrologové poznamenávají, že Panny mohou mít těžké časy, pokud si nestanoví proveditelné úkoly v lásce.
Láska bude od vás vyžadovat maximální investice v posledním podzimním měsíci, ale i to má svůj pozitivní okamžik. Budete se moci hodně naučit, protože nyní je čas pro vás, když se spousta událostí stane jen tak, bez důvodu. Naučte se vytrvalosti, trpělivosti a neukažte svou postavu svému blízkému.


Váhy
Tentokrát nebude nejvhodnější pro třídění věcí, pro vytváření předpovědí, pro pohled do budoucnosti. Soustřeďte se na to, co se právě děje. Slunce ve Štíru bude slabé až do 20. listopadu. To je, kolik času budete mít na vyřešení všech vašich problémů. Hodně štěstí vás opustí 21., kdy se Slunce přesune do souhvězdí Střelce. Stane se aktivním, takže se zvýší riziko, že bude sám kvůli svému charakteru.
Na konci měsíce věnujte veškerou svou energii každodenním rutinám. Nechť láska je druhoradá. Můžete se nudit, ale práce přijde na záchranu. Zamyslete se nad dalšími problémy, abyste zapomněli na ty současné. Vzít vztah na další úroveň nebo najít lásku bude velmi obtížné, takže si nedělejte žádné velké plány. Na konci listopadu budou důležité pouze odpovědnosti. Venuše vám pomůže najít sílu, abyste svůj milostný život vrátili do normálu.

Štír
Pro vás bude nejdůležitější planetou v listopadu Jupiter. Bude pro vás velmi stabilní a příznivé, že budete ve Štíru. Toto je čas pro romantiku, randění, lásku. Pokud něco nejde tak, jak jste očekávali, pamatujte, že vše je dočasné. Zůstaňte věrní sami sobě, aby se od vás štěstí neodvrátilo. Zamilovaný Jupiter vám pomůže stát se šťastnějším. Užijte si každou minutu vedle svého blízkého.
Mnohým Štírům se podaří uniknout ze spárů každodenní nudy a otupělosti. To je možné díky zvýšenému charismatu a sexuální energii. Seznamte se více, pokud jste nezadaní, navázejte více kontaktů s novými lidmi a zúčastněte se hlučných událostí. Buďte připraveni na nové informace po celý měsíc, protože Jupiter je patronem učení a znalostí.

Střelec
Střelec, úspěch v lásce bude neustále oči. Neustále vás bude někdo otravovat otázkami, proč ještě nejste manželé nebo nejste vdaní, proč jste sami nebo stále chodíte s někým, s kým je to pro vás obtížné. Jedním slovem, každý se vkradne do vašeho života. Každý bude považovat za svou povinnost vás něco naučit. Tipy mohou být důležité, ale ne teď, ne v listopadu.
To vše bude způsobeno aktivitou  Jen zavřete oči před lidmi – to nemá nic společného s vašimi činy, takže nehledejte odpovědi na otázky sami v sobě. Jsou přímo před vámi, venku. Láska je hra, zejména v dobách, jako je listopad 2020.

Kozoroh
Pluto v Kozorohovi je mírně aktivní. Vaše postava má tendenci být osamocen častěji než ostatní. Naproti tomu vás Pluto chce vidět mezi lidmi. To pro vás není nejlepší scénář, ale pouze tak se můžete vyhnout velkým problémům. Neváhejte a nechte si poradit od svého okolí. Nezůstanete v dluzích, ale i když budete požádáni o protinávrh, nebude na tom nic špatného. Láska je těžká, když se vás dotkne v nejnevhodnější chvíli.
Možná máte pocit, že nad situací ztrácíte kontrolu, ale neztrácejte klid. Ano, problémy se stávají každému, ale v listopadu je pro vás lepší soustředit se jen na svou práci nebo svůj osobní koníček. V lásce bude v budoucnu možné dosáhnout vítězství. Staňte se nyní pozorovatelem.


Vodnář
Váš temperament častěji než jiné znamení zvěrokruhu vzdoruje popisu a klasifikaci. Využijte svou nepředvídatelnost a své charisma, abyste se vymanili z rutiny. Mars ve Váhu vás ovládne, ale nebude mít dostatek síly, aby jakýmkoli způsobem zasahoval do vašeho štěstí.
Slabá rudá planeta vás nedokáže rozladit, pokud nechcete. Tvrdé rozhovory jsou pravděpodobné. Nehazujte na prvního člověka, kterého potkáte, negativitu, zvláště pokud ho milujete. Najít lásku nebo přátelství bude stejně snadné jako ztratit vše okamžitě. Váš život se může změnit jakýmkoli směrem, takže se od prvního listopadového dne přinutte jednat pouze kreativně.


Ryby
Tajemství vašeho úspěchu v lásce v listopadu bude pochopit, kdo jste. Saturn je váš nepřítel, ale je to on, kdo pro vás bude relevantní. To znamená, že v milostných vztazích je třeba dávat na prvním místě opatrnost. Nikomu nic takového neslibuj a zkus v sobě zabít žárlivost. Tento pocit bude tento měsíc docela zničující.
Úspěch v lásce k Rybám je vždy něco standardního. Berete lásku jako samozřejmost, což je v zásadě špatné. Nyní to bude třeba pochopit co nejrychleji. Naučte se dávat, nikoli přijímat. Sobectvím se odcizujete pouze od lásky a štěstí. Na konci měsíce se pokuste vyvodit závěry, vyřešit své pocity, zapojit se do úplné introspekce.

Zdroj:esoteric.ru