Manželka Britt přesto, jakou bolestnou ranou byla pro ni smrt manžela byla dojatá, když se vojenská jednotka jejího muže vrátila a všichni spolu chytili malou Christian Michelle Harris na počest Chrisovy památky. Žena na počest tohoto okamžiku udělala fotografii, kterou zavěsila na sociální sítě.  

Fotka, kde 20 mužů v uniformách oslavuje narození dcery jejich mrtvého kolegu obletěla celý svět. Každý, kdo se na fotku podíval byl dojatý. Jiné ženy začaly později rovněž sdílet podobné fotografie svých rodin a dětí, aby tak vyjádřili podporu Britt a její dcerce. Chtěli jí ukázat, že není na světě sama a není jedinou ženou, která musí mateřství zvládat sama.  

Malá Christian má na obrázku oblečené bílé body, kde je psáno: „Můj tatínek, můj hrdina.“ Tato věta se stala hlavní myšlenkou pro celou fotku.

Ačkoli to bude mít Britt bez manžela na světě mnohem těžší věříme, že se jí to podaří zvládnout. Přestože jeden život pro ni na tomto světě zhasl, nový plamen světla se jí objevil. Ať je pro ni maličká Christian Michelle každodenní motivací pro život, lásku a radost.

Zdroj:cbsnews.com