Lvi
Finanční horoskop Leo naznačuje v jejich životě pouze jedno období peněžního štěstí – od 21 do 28 let. Po 28 letech věku je pro ně velmi těžké dosáhnout něčeho v životě a zbohatnout.


Panna
V životě panny existují čtyři období života, kdy mohou dosáhnout finančního blahobytu: od 18 do 21, od 28 do 31, od 38 do 41 a od 48 do 51. Ve druhém období však mají největší šanci na úspěch.

ŠtírPodle finančního horoskopu může Střelec získat materiální základnu pouze v období od 25 do 35 let. Deset let je dostatečně dlouhé na to, abyste se pokusili zvýšit svůj příjem. Ale astrologové varují: během tohoto období mohou Stíři nejen snadno zbohatnout, ale také snadno zkrachovat.


Váhy
Váhy mohou zbohatnout ve věku od 25 do 30 let. Pokud zástupci této konstelace nevyužijí všech svých zdrojů, zkušeností a znalostí k dosažení materiální pohody během tohoto období, bude po 30 letech obtížné se dostat na vrchol měnového Olympu.


Štír


Střelec
V životě Střelce jsou dvě období, během nichž budou patronizováni Fortune: od 22 do 26 a od 29 do 33. Pokud první pokus o zbohatnutí nebude korunován úspěchem, pak je druhé určitě povede k požadovanému cíli.
Kozorozi
Finanční štěstí se usmívá na Kozoroha ve velmi mladém věku. Mohou zbohatnout ve věku mezi 16 a 19 lety. Pokud však tento čas chyběl, máte druhou šanci v období od 27 do 33 let.


Vodnáři

Vodnáři využívají po dlouhou dobu, ale jdou rychle. Podle finančního horoskopu mohou zástupci tohoto znamení zvěrokruhu zbohatnout ve věku 26 až 30 let. Po této době je pro ně těžké uvěřit v jejich úspěch, zejména pokud se v minulosti dopustili mnoha chyb.


Ryba
Ryby mají dvě období štěstí. První období je od 18 do 25 let. V tomto věku mohou dosáhnout bohatství bez velkého úsilí (ziskové manželství nebo dědictví). Druhé období je od 33 do 36 let. V tomto věku se budou muset ve všem spoléhat pouze na své silné stránky.