Náš redaktor byl natolik odvážný, aby na sobě otestoval účinky moči. Trpěla léty dermatologickými problémy, ale když zjistila, ž  moč jí může pomoci léčit kožní problémy, byla zpočátku skeptická. Zeptala se sama sebe, jestli to nebude hrozně páchnout – a není moč plná bakterií?

Ranní moč je považována za obzvláště bohatou na živiny, které dokázala během noci absorbovat.

A pak začal její experiment …

Ráno pravidelně chodila na toaletu, nechala první třetinu odtéct přímo do toalety a zbytek nasměrovala na kousek vaty. Po počátečním znechucení si vtírala do kůže moč. Zvláště byla nervózní z možného zápachu, a proto požádala sestru, aby opatrně čichala obličej.

Na začátku bylo všechno v pořádku a moč byla dobře absorbována. Její sestra to nazvala sladkým a vůbec nepříjemným! Po týdnu se začala obávat, protože se její kůže zhoršovala.

Se suchou, křehkou a šupinatou kůží vypadala tato léčba močí stále více jako podvod. Zastavila experiment a promluvila si s odborníkem. Vědec potvrdil, že moč může dráždit pokožku, pokud ji aplikujete příliš mnoho.

Ale pak se stalo něco mimořádného: suchá kůže na její tváři se sama odlupovala a byla úplně měkká a hladká. Moč podle všeho způsobovala intenzivní a účinnou exfoliaci.

Zdroj.fithacker