VÁHY

Štěstí, o kterém jste dlouho snili a příliš dlouho na něj čekali, k vám konečně přichází. Je čas, aby toto období bylo fantastické pro vás a vaše něžné srdce. Pokud se bojíte projevit své city, ukáže je druhá strana.Zamilujete se a budete mít štěstí.

ŠTÍR

Jste na pokraji síly, která vás pomalu zrazuje, aniž byste se právě teď odvážili vzdát. Ukažte, co vás nyní čeká a že jste na cestě ke kapitulaci. Proč to děláte teď, když jste blízko svého cíle a na půli cesty?

STŘELEC

Vaše emoce rostou a je čas to ukázat. Proč skrývat, že jste zamilovaní, když si můžete užívat. Očekává se od vás, že ukážete, že toto je vaše nová šance, kterou nebudete chtít promeškat. Využijte každou příležitost ve svůj prospěch.

KOZOROH

Očekává se od vás, že budete mnohem rozhodnější a ukážete, co chcete. Udělejte to co nejdříve a ukažte, zda o Lva máte zájem.Pokud projeví alespoň trochu sympatií, můžete udělat hodně pro to, aby se více zamiloval.

VODNÁŘ

Myslíte si, že by to mohl být měsíc, o kterém jste snili, a vaše fantastické období? A nečekejte, že přijdou dny, které si budete moci zapsat do kalendáře. Stane se vám něco krásného a v nadcházejícím období si to pořádně užijete.

RYBA

Už jste zjistili, co je pro vás důležité a co byste chtěli. Svou hrdost bys nepošlapal ani kdybys byl zamilovaný.Nezáleží na tobě jestli prohraješ nebo vyhraješ. Vaše hrdost je vždy na prvním místě. Možná je dobře, že se tak chováš, ale v dnešní době tě to bude bolet.