Panna

Nastal čas, aby byly Panny za všechnu tvrdou práci po zásluze odměněny a během zimy se jejich schopnosti dostanou ke slovu. Lidé je budou chválit víc než obvykle a je jen na nich, jestli komplimenty přijmou, protože si to zaslouží. Na falešné skromnosti není nic ušlechtilého a oni to vědí, takže se budou těšit z pozitivních reakcí, uvádí Informer.rs.

Příslušníci tohoto znamení budou v následujících měsících zářit vášní a opravdovostí a jejich nálada bude na vrcholu. Jejich inovace by mohla vést k pozitivním obchodním změnám.

Svobodní se tuto zimu budou zotavovat z bývalých milenců. Určitě by měli mít na paměti, že kroky, které nyní dělají na milostné frontě, jistě ukáží výsledky v budoucnu.

Pannám se ve vztazích podaří vyřešit některé staré neshody s partnerem a zaměřit se více na to pozitivní v něm. Budou moci vidět věci z nového, lepšího úhlu.

Kozoroh

Členům tohoto znamení astrologové předpovídají magické období letošní zimy. Je za nimi turbulentní rok, který byl plný odvahy a plánů do budoucna. To, co si během náročných měsíců přáli, budou nyní moci konečně uvést do praxe a užívat si výhod úsilí a práce.

Tuto zimu budou Kozorozi více než připraveni na nové výzvy, pokrok, investice do budoucnosti… Budou přesně vědět, co chtějí a co potřebují k dosažení svých cílů.

Před nimi jsou měsíce plné optimismu a pozitivní energie. Dobře se spojí s ostatními lidmi, ale také pochopí potřebu udělat si čas pro sebe a důležitost pravidelné relaxace a odpočinku.