Na oplátku dal dívce experimentální drogu, která, bohužel, nefungovala. Nezbyla žádná naděje.

Anabelin otec byl velmi zbožný, což se nedá říci o její matce, která se držela ateistických názorů.

Ale to, co se brzy stalo, navždy změnilo její představy o světě.

Jednou dívka, hrající si se svou sestrou, vylezla na strom, při hře klopýtla a spadla z desetimetrové výšky na zem.

V traumatologii byli všichni překvapeni, když zjistili, že dívka neměla žádné zlomeniny, vnitřní krvácení nebo něco jiného. O několik dní později byla propuštěna a to, co se stalo později, všechny ohromilo.

Matka dívky si začala všímat, že se stala neobvykle pohyblivou, veselou a bez léků proti bolesti.

A hlavně zmizelo nadýmání břicha.

Při vyšetření v Bostonu lékaři zmatení přiznali skutečnost, že se dívka úplně uzdravila, aniž by chápali, jak se to mohlo stát. Žaludek a střeva fungovaly, jako by nikdy nebyly nemocné.

Během dlouhých diskusí svět medicíny rozhodl, že se dívka při pádu udeřila do hlavy, a to mohlo v mozku spustit některé procesy, které aktivovaly gastrointestinální trakt. Nemohli myslet na nic jiného.

Anabel sama říká něco úplně jiného. Říká, že si pamatuje, jak po ráně opustila své tělo a chvíli seděla a pozorovala svůj neobvyklý stav. „Nejprve to bylo děsivé, ale pak to přešlo,“ říká dívka.

Také říká, že při procházce nádherným polem potkala cizince, který řekl, že je příliš brzy na to, aby zde zůstala, že se potřebuje vrátit a žít svůj život jako zdravá dívka.

Po procházce neobvykle krásným místem se rozloučila se svým usměvavým strýcem a jak sama říká, v nemocnici jen otevřela oči.

„Věřím, že mě nějaká síla uzdravila,“ říká dívka. – Můžeš tomu říkat Bůh. Teď jsem úplně zdravý a můžu jíst, co chci. Chci, aby lidé pochopili, že bez ohledu na to, jak okolnosti se zdají hrozné, není třeba ztrácet víru, protože vám to může pomoci překonat. Ne nadarmo se říká: „To se ti stane podle tvé víry.“

Mnozí byli velmi skeptičtí vůči slovům dvanáctiletého dítěte, které dokázalo vymyslet cokoli. Jiní začali křičet o velikosti Boha, že tím „strýcem“ nebyl nikdo jiný než Ježíš. Co si o tom myslíš? Co si myslíte, že se tehdy mohlo stát?

Zdroj.obaldeno.ru