Po několika letech se u chlapce objevily těžké epileptické záchvaty. Bylo to také, jako kdyby musel projít 400 záchvaty denně. Protože lékaři byli z problému zmatení, rodina se rozhodla vyzkoušet něco nového, co později úplně změnilo život Tres: konopný olej!

Díky konopnému oleji se stav chlapce začal výrazně zlepšovat. „Prošel mnoha testy, ale už první týden poté, co začal konzumovat kanibalový olej, počet epileptických záchvatů klesl na 40 denně.“ Jeho kognitivní schopnosti se také začaly výrazně zlepšovat a za krátkou dobu se také zbavil nadváhy a za pár měsíců ztratil 18 až 34 liber. Díky kanibalskému oleji je nyní rychlejší, chytřejší, silnější a chytřejší, “řekla Brandy.

Tres je skutečně opravdový válečník, který se nikdy nevzdá boje. Nedávno rodina oslavila chlapcovy 13. narozeniny. „Nemůžu uvěřit, že můj malý chlapec je už 13 let.“ Posledních 13 let bylo o boji o přežití, “řekla její matka.

„Můj manžel a já jsme často říkali, že to byl Tresův poslední den, ale teď jsme přestali počítat.“ Dnes je Tres dospívající chlapec, jehož život je dar. “

Pár také zahájil kampaň na získání peněz na další léčbu. Opravdu inspirativní je odvaha, láska a vytrvalost rodiny, díky nimž si Tres může užít i život. A Tres je živým důkazem, že naděje by se nikdy nemělo vzdát. Přejeme vám hodně síly a uzdravení Tres!

Zdroj:Facebook/Brandy Nicole Johnson