Na mobil jí přišla odpověď

Po čtyřech letech se stalo něco nečekaného. Dívce přišla na mobil odpověď. V tu chvíli byla šokována, jelikož si myslela, že jí skutečně píše její otec ze záhrobí. Nebylo tomu tak. Napsal ji jiný muž, který její zprávy po celé 4 roky četl. Ne proto, že by

otcovo číslo dostal hned po jeho smrti. Bylo to proto, že si dívka spletla číslo. Zaměnila číslici a zprávy tak po celé 4 roky chodily někomu jinému. Ten se však ozval až po 4 letech.

Muž byl rád, že mu zprávy chodí

Odepsal jí muž, který každý den její zprávy četl. A proč jí hned nedal vědět, že si spletla číslo? I jeho totiž osud nepříjemně překvapil, když mu při nehodě zemřela stejně stará dcera. A právě dané SMS bral jako něco, co mu pomohlo celou situaci zvládnout. Představoval si, že je to právě jeho dcera, která mu takto píše a která mu takto líčí co celý den prožila. I díky tomu dokázal zvládnout velkou bolest a našel si určitou kompenzaci.

Propojení dvou osudů

Byla to náhoda? Byl to záměr? To se asi už nikdy nedozvíme. Faktem ale je, že došlo k propojení osudů dvou lidí a díky tomu mohli oba dva zvládnout velmi komplikovanou situaci, která se děla ve svém životě. Nutno dodat, že muž je s dívkou v kontaktu stále. Jsou z nich přátelé, i když se reálně nikdy neviděli.

Zdroj:prosvet