Vybrali jste si svíčku číslo jedna, černá:

Právě teď vaše duše touží nejvíce po míru. Je zřejmé, že poslední dny předchozího roku a začátek nového roku vám dosud nepřinesly ten klid a vyrovnanost, v které jste tak doufali.

Jste osobou, na kterou se mnozí spoléhají, a tak i když si to nechcete připustit, musíte skutečně strávit alespoň trochu času osamoceně.

Zkuste si celý den vyhradit jen pro sebe a své potřeby: pamatujte, že nikomu nemůžete pomoci, pokud nepomůžete nejprve sami sobě.

Vybrali jste si svíčku číslo dvě, vícebarevnou: vaše duše potřebuje lásku a vášeň.

To se může zdát jako zřejmá kombinace, ale opravdu to tak není. Nepotřebujete romantický vztah, alespoň teď ne.

Pokud jste přemýšleli o výběru této svíčky, potřebujete silné emoce , něco, co vám pomůže vyrovnat se s tímto zvláštním okamžikem.

Vaše duše touží po vášni a pohybu: možná se cítíte ponořeni do situace, ve které není východisko. Pamatujte, že nemusíte vždy riskovat a hledat dobrodružství, ale občas musíte trochu zatřásat, abyste získali skutečnou chuť života.

Vybrali jste si svíčku číslo tři, zelenou: vaše duše určitě vznesla velmi zvláštní požadavek.

Opravdu potřebujete zázrak. Zdá se, že nevíte, proč jste si vybrali tuto svíčku: ve skutečnosti si ji vybere jen velmi málo! Je zřejmé, že v nejvzdálenějším koutku vaší duše je touha, která se vám zdá nemožná, naděje, že ji ani nechcete přemýšlet o.

Chcete, aby vše bylo vyřešeno magií, a to díky mávnutí kouzelnou hůlkou. Pokud jste si vybrali tuto svíčku, pak jste ve opravdu obtížné situaci: doufáme, že s výběrem této svíčky najdete východisko z této situace a vše bude za vás vyřešeno!

Vybrali jste si svíčku číslo čtyři, žlutou: v tomto okamžiku potřebujete jasnost a spravedlnost.

Pravděpodobně jste nedávno čelili situaci ve které jste zažili nejhorší nebo jste zažili nespravedlnost. Možná se vás ten člověk snaží oklamat a vy jste si to uvědomili, nebo jste v nepochopitelné situaci.

Stručně řečeno, vaše duše potřebuje jednoduchost a transparentnost, protože v tuto chvíli existuje něco, co vám brání žít šťastně. Pokuste se přijít na to, kdo vám do kol dává paprsek, a postavte se tomu tváří v tvář!

Dokázal vám tedy psychologický test osvětlit cestu? V to doufáme; nyní se musíte dostat do kontaktu s nejniternějšími touhami vaší duše a vědět, jaké budou vaše další kroky.

Zdroj:GREATPICTURE.RU