8. – srpen:

Nejcharakterističtější pro ty, kteří se narodili na sněhu ledňáčka, je, že nemají lidi, kteří jsou přátelštější než oni. Nejen, že tě baví, že můžeš navazovat nové známosti, ale nějakým způsobem se těší i tomu, že se s tebou mohou známí. Je o vás známo, že jste mimořádně velkorysí a poskytujete podporu někomu, kdo se nachází v obtížné situaci. Kromě vašich blízkých přátel se vaše vstřícnost vztahuje i na ostatní – rádi pomůžete komukoli ve vašem okolí.

9 – září:

Jste hrdinou svého vlastního příběhu! Bez ohledu na to, s jakými obtížemi se potýkáte, budete znovu a znovu vstávat. Vaše činy jsou samozřejmě zaznamenány, ale neradi bušíte do prsou. Je to tak poutavá směsice reality a skromnosti, díky které je obdivuje jak ve vašem soukromém životě, tak v práci. Ostatní se na vás mohou spolehnout a nebudou z vás zklamaní.

10. – říjen:

Pták tohoto měsíce se postará o cokoli! Na všechno máš odpověď. Rádi pomáháte druhým a dokážete přijít na řešení v rekordním čase. Milujete, když máte pravdu – a to je opravdu případ. Vždy na vás myslí v obtížné situaci nebo když potřebujete dobrou radu. Navíc máte skvělé recepty!

11. – listopad:

Tento pták je jeho největší kamarád. Nikdo nemůže být lepší přítel než ty. Nejste jen příležitostný frajer, jste skutečný soudruh. Se svými přáteli vytrváte ohněm a vodou a podporujete je v situacích, kdy by se jim nože mohly samy vloupat. Navíc kromě toho, že toho druhého nasměrujete správným směrem, vás to i baví.

12. – prosinec:

Je to zajímavý, tajemný, spletitý pták. Jste dobrodružný a stále hledáte něco nového. Máte také velké sebevědomí a zvědavost, takže neustále lovíte další vzrušující program. Stojíte na vlastních nohou a cítíte se úplně sami. Možná nejste středobodem večírku, ale neustále získáváte nové zkušenosti.

Jste s výsledkem spokojeni? Napište, co si myslíte. A pošlete článek svým přátelům a blízkým – ať i oni vidí, o čem jim ptáček měsíce jejich narození říká.

Zdroj.esoteric