Při komunikaci s těmito lidmi máte dojem, že před vámi nestojí jeden, ale dva různí lidé najednou. Numerologové upozorňují, že tito lidé mohou být duplicitní. Jsou to kreativní lidé s velkým množstvím přátel. Snadno navazují známosti vždy a všude, takže se všude cítí uvolněně

Osud těchto lidí se nemusí vyvíjet nejlépe, pokud zneužívají cizí důvěry a laskavosti. Potřebují více zapracovat na pocitu vděčnosti a upřímnosti. Často mají mnoho zlozvyků, se kterými se potýkají celý život. Závislosti je často oslabují.

Tito lidé mohou podvádět svou spřízněnou duši, ale to se stane pouze tehdy , když se ztratí důvěra ve vztah nebo převládne rutina. Lidé narození 7. dne v měsíci jsou obzvláště talentovaní na hudbu a mohou mít skvělý sluch. Jsou také skvělými posluchači konverzace.

Lidé, kteří mají v datu narození číslo 7, obecně nejsou skromní. Mají vysoké sebevědomí a jsou na sebe velmi hrdí. Nesnášejí stereotypy ani omezení. Přitahují je ti, kteří umí myslet sami za sebe a rozhodovat se na základě zdravého rozumu, nikoli předsudků.