Zvětší se vám

Jednoho dne se probudíte a z vašich dvojek najednou budou krásné trojky. Že to zní jako sen? Kdepak, je tomu doopravdy tak! Bez podprsenky vaše prsní svaly posílí a přirozeně se posunou výš.

Zlepší se tvar

To souvisí s předešlým bodem. Spousta žen nošením podprsenky kompenzuje povislá prsa. Ale i v tomto případě posílení prsních svalů pomůže prsa pozvednout.

Lepší pocit

Koupit podprsenku, která nám perfektně sedne je umění, a proto můžeme vidět, zejména u mladých děvčat, jak jim podprsenka čouhá z pod tílka ven. Je to proto, že zvolili buďto špatnou velikost košíčků a nebo špatnou velikost obvodu. Jestliže se tedy rozhodnete si podprsenku nevzít, uvidíte, jak šíleně pohodlné to najednou bude.

Ušetříte

Schválně spočítejte, kolik podprsenek máte doma a zkuste si vzpomenout, kolik tak asi stály. A jak často si kupujete novou? Obrovská suma, že? A i tento problém vám při nenošení podprsenky odpadne. Ušetřené penízky můžete využít k něčemu určitě lepšímu, třeba takové nové boty nejsou vůbec špatný nápad!

Pochopitelně, ne vždy se hodí vyrazit do společnosti bez podprsenky, existují situace, kdy je to dokonce vyžadováno. Pokud budete mít ale možnost, vyzkoušejte to. Nejlepší doba je určitě léto, protože existují i topy, pod které se podprsenka vyloženě nenosí!  

Zdroj:jenženy