Bude zmítán mezi rodinou a láskou, bude pro něj těžké opustit své povinnosti. Takže pokud chodíte s takovým mužem, neměli byste také doufat, že k vám půjde.

Možná k vám má opravdu vážné city, možná spolu trávíte spoustu času, ale musíte připustit, že s největší pravděpodobností nebudete mít rodinu a manželství.

Když se ženatý muž zamiluje do jiné ženy, může to být opravdová láska. Pokud jste ale jiná žena, neměli byste v ženatém člověku pěstovat naděje do budoucnosti.

Někteří muži prostě chtějí rozmanitost, když dosáhnou určitého věku. Takovým ženatým lidem by se rozhodně mělo vyhýbat. Potřebují jen hezkou dívku, která by hýčkala jejich ego. Možná se s vámi dokonce bude chlubit ostatním.

Co získáte z takového vztahu? Málo. Tohle není typ, který by se o tebe postaral. Bude vám lhát, že opustí svou ženu, ale je nepravděpodobné, že by to udělal.

Ve skutečnosti je vše jednoduché. Pokud vás muž opravdu miluje a chce být s vámi, půjde za vámi. Nebude hledat výmluvy a výmluvy, nebude dávat sliby, které se nenaplní. Pokud vás opravdu miluje, bude připraven na všechny potíže, které na něj v souvislosti s rozvodem čekají.

Pravda je, že mnoho ženatých mužů není šťastných. A v určitém okamžiku se pokusí chodit s jinou ženou. Je pravda, že ne každá žena souhlasí s tím, že bude „jiná“, milenka. Muž si proto musí vybrat: vypořádat se s manželstvím nebo opustit manželku. A pak vše závisí na síle jeho pocitů.

Zdroj.Mir.ru