Znovu se aktivujte

Uran a Saturn jsou ve 3. a 12. domě Ryb a nutí je vystoupit ze své komfortní zóny. V roce 2021 by se Ryby měly stát aktivnějšími a dohnat je. Je čas připomenout nedokončený obchod, vyplnit mezery a energicky se pustit do podnikání.

Rok 2021 je skvělým rokem pro Ryby, které se chtějí učit nové věci a rozvíjet svou osobnost. Sdílejte také své znalosti, učte a pomáhejte ostatním. Dávejte však pozor, abyste toho na sebe příliš nebrali. V roce 2021 budou mít Ryby tendenci říkat ano mnoha větám. Nenechte se zmanipulovat a vždy se před přijetím nabídky zeptejte sami sebe: „Osvobozuje mě to, nebo mě to deprimuje?“

7. ledna se Mars stěhuje z 2. domu ryb do 3. domu. Ryby se mohou zbavit tíhy, kterou pociťovaly v roce 2020, a dostat energii. Během této doby byste měli být společensky aktivní a komunikovat s přáteli a rodinou.

Vypadněte ze své komfortní zóny

15. května přechází Jupiter do znamení Ryb, kde zůstane až do konce července. Během této doby se otevírají nové příležitosti. Bude to skvělé období pro učení, obzvláště snadno si zapamatujete nové informace a použijete je pro svůj pokrok. Vyjděte ze své komfortní zóny, i když vás to děsí, ale pomůže vám uspět.

Na konci července se Jupiter vrací do 12. domu ryb, což je přimělo pochybovat o všem. Zjistíte, že je obtížné přijmout fakta bez uspokojivého vysvětlení. Potřeba porozumění se zvyšuje ve druhé polovině roku. Zde buďte opatrní, abyste ostatní nerozrušovali kladením nepříjemných otázek.

Povolit změny

29. května způsobí zatmění měsíce v 10. domě a zatmění slunce ve 4. domě nespokojenost s vaším výběrem práce. Pocítíte vnitřní zmatek nejen o vaší profesní dráze, ale také o vaší aktuální životní situaci. Pokud jste přemýšleli o přestěhování již dlouhou dobu, je nejlepší čas na to. Pokud uvažujete o renovaci, začněte rychle!

19. listopadu způsobí další zatmění Měsíce v 9. domě další fázi otázek a pochybností v Rybách. Tentokrát však přehodnocujete svoji osobnost. Vaše myšlenky, priority, touhy budou revidovány. Vzpomeňte si na to, co jste si zapsali na začátku roku. Je čas si dovolit snít. Pokuste se také vystoupit ze své komfortní zóny a dovolte si myslet na to, co se na první pohled může zdát divné.

Milovat

Flirt začne velmi rychle. Ale to se vám bude zdát příliš rychlé a vy byste raději zmizeli. Měkký přístup je nejlepším řešením v první polovině roku. Trvá nějaký čas, než někomu důvěřujete. Pokud to ale zvládnete, zažijete nezapomenutelné okamžiky. Venuše pro vás teď má mnoho skvělých plánů.

Až do začátku května je vše růžové, jste ponořeni do pocitů a romantiky. Od poloviny / konce května a od poloviny července do poloviny srpna se vyskytují problémy s komunikací, ale z fyzického hlediska jste s partnerem v dokonalé harmonii.

Na podzim jste vy a váš partner jedno srdce a jedna duše, vibrace Štíra zlepší váš vztah. A samotáři budou šťastní, protože flirtování se může vyvinout v spojenectví se spřízněnou duší.

Zdroj.esoteric