Červenec

Ženy narozené v květnu jsou tajemné, krásné a inteligentní. Nade vše si cení upřímnosti a zároveň nemají rády konflikty. Snadno se urazí a usmíření se jim zdá téměř nemožné. Jakmile je jednou zraníte nebo podvedete, navždy je ztratíte. Nikdy nezapomenou, že byly podvedeny. A bývají hrozivými nepřáteli.

Srpen

Duše žen narozených v květnu mají jedinečnou kombinaci sebestřednosti a velkého srdce. Mají mimořádný smysl pro humor, ale je zbytečné snažit se z nich dělat si legraci. S těmito ženami si nezahrávejte. Vstoupíte-li do těchto vod, brzy zjistíte, že nikdy nemůžete předvídat, co vás čeká: Srpnové ženy milují pozornost a nikdy nejsou ochotné trpět pro mužskou lásku. Nikomu však nejsou lhostejné.

Září

Ženu narozenou v září ani nenapadne poškodit. To je ten nejhorší nápad, jaký vás může napadnout. Pomsta, která vás čeká, bude tak strašná a krutá, že se z ní budete jen velmi těžko vzpamatovávat. Pokud se však k zářijově narozeným chováte s láskou a úctou, jsou milé, krásné a ukázněné. Chtějí pouze dlouhodobé vztahy, takže se ani nepokoušejte o známost na jednu noc. Pokud je chcete získat, dokažte jim svou lásku.

Říjen

První podzimní měsíc je plný chladných větrů zimy a melancholických ozvěn odcházejícího léta. Stejně jako roční období i duše žen narozených v říjnu doslova překypují emocemi. Tyto ženy však nerady dávají své emoce najevo a málokdy je lze vidět plakat. Tyto ženy mají silnou osobnost a jsou velmi inteligentní. Bojí se, že jejich upřímnost bude zneužita. S ostatními ženami nevycházejí dobře a často na ně žárlí.

Listopad

Listopadové ženy jsou vždy o krok napřed. Jsou tajemné a trochu uzavřené, což je také přitahuje. Nesnažte se však těmto ženám lhát. Protože ony to vždycky poznají. Buďte k nim tedy vždy upřímní a totéž očekávejte i od nich. Neptejte se na jejich názor, pokud nejste připraveni slyšet pravdu. Protože ony vám nikdy lhát nebudou.

Prosinec

První měsíc zimy ukazuje na vytrvalost žen a jejich úžasnou schopnost dostat se i z těch nejhorších situací. Tyto ženy se však do této situace často dostávají kvůli své typické netrpělivosti a impulzivitě. Přesto tyto ženy dokážou ostatní vždy rozveselit. Jsou však velmi zranitelné, protože se druhým velmi snadno otevírají.