5) Intelektuálka

Jste bystrá a máte logické myšlení. Vaše mysl je flexibilní, rychlá a pragmatická. Je těžké najít lepší přítelkyni, než jste vy. Vaše záměry jsou vždy čisté a upřímné.

6) Touží po láske

V lásce vidíte smysl života. Když jste zamilovaná, chcete, aby o tom věděli všichni a láskou nešetříte ani vaše okolí. Někdy se ale stane, že se bojíte samoty, ale také v případě vztahu máte obavy, že vám váš partner může dříve či později vážně ublížit.

7) Sobeckost

Žijete pro sebe a své potěšení, ale to z vás nedělá okamžitě špatného člověka. Víte, co je to milovat a starat se o druhých, ale ani vlastní pohodu neberete na lehkou váhu. Máte ráda maličkosti, protože umí váš život zharmonizovat a uvést na správnou cestu. Někdy máte ve svých pocitech hokej a právě pro to je pro vás velmi důležité, abyste byla v harmonii.

8) Ideální žena

Jste oddaná a nejdůležitější věcí je pro váš vaše rodina. Staráte se o všechny a všechno. Žijete pro ostatní a jste připravené obětovat se kdykoli, jen abyste pomohla druhým. Svým blízkým přinášíte do života radost, milují vás a to vás dělá šťastnou.

9) Hvězda

Jste ráda centrem pozornosti. Pokud se někde objevíte, všechny oči musí být otočeny vaším směrem. Sledujete módu, máte ráda nové kousky oblečení, zářivý make-up a nepřehlédnutelný účes. Jste skutečnou hvězdou!

Tak co, shodují se vaše rty s tím, jaký je váš charakter? Prozraďte nám vaše výsledky v komentářích a nezapomeňte sdílet tento zajímavý test i s přáteli na Facebooku!