Býk

Je to smyslné znamení, které miluje vše krásné a dokonalé. Užívá si jídlo a romantické výlety s člověkem, kterého miluje.

Ideální partnerka : Panna, Kozoroh

Ideální manželka : Štír

Býk a sex

S býkům zažijete velmi smyslné milování plné něhy. Býci si potrpí na materiální věci, proto od něj i očekávejte materiální dary, kterými se vám bude snažit říct, co pro něj znamenáte. Umí být ve vztahu majetnický, a když mu dáte důvod, i žárlivý. V tento moment začne vidět všechno červeně a dokáže se pořádně rozčílit. Býk je skvělým milencem, nesmíte ho však příliš často odmítat, nerad o něco totiž škemrat a prosí.

Jak zaujmout Býka

Býk si nepotrpí na lovení žen, proto pravděpodobně budete muset být ta, která udělá první krok. Důležité je Býka zahrnovat komplimenty, tak si získáte jeho důvěru a náklonnost. Býk má ve vztahu rád poctivost a důvěru. Jakmile ho ale jednou zklamete, už těžko vám bude někdy opět věřit.

Blíženci

Blíženci vlastní dvě osobnosti, které se často neshodnou a proto mohou v jistých chvílích působit nerozhodne. Nikdy si tedy jejich partnerka nemůže být jistá, která osobnost právě uvnitř její drahého převládá.

Ideální partnerka : Váhy, Vodnář

Ideální manželka : Střelec

Blíženci a sex

Muž narozený v Blížencích potřebuje ve vztahu vášeň. Pokud mu totiž ve vztahu něco chybí, nemá problém si najít jinou a hledat tak dlouho, dokud nebude zcela spokojen. Je u něj také problém v tom, že sice je s ním sex neuvěřitelný zážitek, potřebuje však zkoušet nové věci, protože se začne brzy nudit.

Jak zaujmout Blížence

Především musíte být zábavná, usměvavá a uvolněná osoba. Potřebují k sobě někoho, s kým si budou rozumět po všech stránkách a dokáží s ním mluvit úplně o všem.

Rak

Raci jsou velmi sentimentální osoby, které se umí vcítit do druhých. Na druhou stranu je to znamení, na které nikdy nezapomenete.

Ideální partnerka : Štír, Ryby

Ideální manželka : Kozoroh

Rak a sex

Více než samotný sex jsou pro Raka důležité city a pocity, jaké ze vztahu má. Je to velmi emocionální osobnost, která si užívá romantické milování. Avšak není mu ani cizí opravdu vášnivý sex.

Jak zaujmout Raka

Je váš vyvolený ve znamení Raka? Tak to hodně štěstí, protože Rak je opravdu velmi komplikované znamení, které se nezamiluje tak snadno. Pro Raka jsou ve vztahu také důležité finance a kariéra, proto si k sobě pravděpodobně budou hledat někoho na stejné vlně.

Lev

Jak samo znamení vypovídá, Lev je rozený vůdce „smečky“. Rad je obletovaný a zahrnován komplimenty. Miluje být středem pozornosti a často bývá tím dominantním ve vztahu. Přes to všechno mu je však velmi těžké odolat.

Ideální partnerka : Beran, Střelec

Ideální manželka : Vodnář

Lev a sex

Lev je ohnivé znamení a tak přesně probíhá i sex s ním. Je to zážitek plný vášně, ve kterém nechybí zábava a energie. Rád bývá tím, kdo celý tento akt vede a jeho partnerka si může být jistá, že si našla úžasného milence.

Jak zaujmout Lva

Dá se říci, že je Lev tak trošku narcis, cesta k jeho srdci tedy vede přes jeho ego, které mu musíte vynést až do oblak. Buďte nedostupná a tou, o kterou se musí snažit a dobývat ji. Je to lovec, který miluje dobývání a to i poté, co jste spolu ve vztahu. Když pro něj budete lehká „kořist“, začne se brzy nudit a to není nic pro něj.

Panna

Panny nerady své partnery mění, proto se hodí spíše do dlouhodobých vztahů. Rady si svůj život do detailů plánují a nic nenechávají náhodě.

Ideální partnerka : Býk, Kozoroh

Ideální manželka : Ryby

Panna a sex

Muž ve znamení Panny přesně ví, co ženy dokáže rozpálit. Během milování vám bude neustále dokazovat své city a zažijete s ním opravdu velmi něžné milování.

Jak zaujmout Pannu

Pokud se vám zalíbil muž Panna, měla byste vědět, že si potrpí na pořádek a čistotu. Také se nedokáže všem ihned otevřít, proto ho budete pravděpodobně delší dobu uhánět. Pokud však vytrváte, získáte velmi upřímného a zcela oddaného partnera na celý život.

váhy

Ty upřednostňují ve vztahu spravedlnost a klidnou atmosféru. Rádi navštěvují staré místa s historií a rady si dopřejí dobré jídlo.

Ideální partnerka : Blíženci, Vodnář

Ideální manželka : Beran

Váhy a sex

Ve vztahu je muž Váha velmi kreativní milenec. Rád zkouší nové věci ao to více, když je jeho partnerka k těmto věcem povolná. Dokáží ženu svým charakterem natolik ohromit, že jim dokáže jen těžko odolat nebo je odmítnout.

Jak zaujmout Váhy

Váhy si potrpí na krásné věci a především na krásné ženy. Jak sám název tohoto znamení napovídá, Váhy jsou velmi váhavé osobnosti, kterým trvá, než se k něčemu rozhoupou. Počítejte tedy s tím, že než se do vztahu muž Váha pustí naplno, bude to chvíli trvat.

štír

Štír patří mezi nejvášnivější znamení vůbec. Ve vztahu je rád ten, který má hlavní slovo, přesto nemá problém vyjádřit své city.

Ideální partnerka : Rak, Ryby

Ideální manželka : Býk

Štír a sex

Muž narozený v tomto znamení, si sex umí jednoduše užívat plnými doušky. Proto k sobě potřebuje stejně smyslnou partnerku, jako je on sám. Rád také experimentuje a zkouší nepoznané. Především zbožňuje sex na neobvyklých místech. Na druhou stranu však získáte oddaného a věrného partnera, který vás bude nadevše milovat a také milovat intimnosti s vámi. Sex je pro něj velmi důležitý a svůj život bez něj si nedokáže představit.

Jak zaujmout Štíra

Štír miluje tajemství a výzvy. Buďte proto trochu tajemná a nesdělí mu o sobě všechno hned na prvním rande. Trochu se se Štírem hrajte a uvidíte, jak po vás bude prahnout.

střelec

Střelec rád poznává nové věci i krajiny. Rád cestuje, protože oplývá zvědavostí a nesmírnou energií. Je to takový celoživotní hledač štěstí a smysl života.

Ideální partnerka : Beran, Lev

Ideální manželka : Blíženci

Střelec a sex

Věřte nám, že se se Střelcem v sexu určitě nudit nebudete. Je to zábavný a hravý milenec, který je ochoten splnit vaše nejtajnější přání. Pokud najde partnerku, kterou opravdu vroucně miluje, nejraději by prozkoumával její tělo kousek po kousku.

Jak zaujmout Střelce

Jste dobrodružná povaha, která ráda cestuje? V tom případě jste tou nejlepší partnerkou pro Střelce! Rád by vedle sebe měl inteligentní ženu, která se ničeho nebojí a je mu vždy oporou.

Kozoroh

Kozoroh je zodpovědná a vůdčí osobnost, na kterou se můžete spolehnout. Je to partner, kterému můžete věřit.

Ideální partnerka : Býk, Panna

Ideální manželka : Rak

Kozoroh a sex

Kozoroh má ve vztahu problém vyjádřit to, co skutečně cítí. Proto v něm bývá velmi pomalý a opatrný, což platí i o sexuálním životě. Jelikož se snaží neustále kontrolovat, nějaké větší sexuální dobrodružství neočekávejte. Je to vůdčí typ a to se odráží i ve společném vztahu.

Jak zaujmout Kozoroha

Tento muž má velké ambice, kterým nemusíte vždy stačit. Pokud se i přes jeho zápory rozhodnete utvořit pár, budete potřebovat velkou dávku porozumění k jeho neustálé potřebě sebekontroly. Ve vztahu miluje harmonii a klidnou atmosféru.

Vodnář

Vodnář není žádný dobyvatel, ale spíše tichý a klidný muž, který umí být v některých situacích až výstřední. Je to velmi inteligentní člověk, který má rád výzvy.

Ideální partnerka : Blíženci, Váhy

Ideální manželka : Lev

Vodnář a sex

Vodnáře spíše než vášnivý sex přitahuje vztah založený na inteligenci a porozumění. Když však najde partnerku, která se může úplně otevřít, probudí se v něm divoký milenec s hlavou plnou nápadů. Ve Vodnáři získáte věrného partnera, který vás i vaši rodinu bude milovat a bude ochoten pro vás udělat všechno.

Jak zaujmout Vodnáře

Je to nerozhodné a plaché znamení a v tomto případě to budete muset být vy, kdo udělá první krok. S mužem Vodnářem vás čeká konverzace na vysoké úrovni, dokáže se bavit na všechny možné témata. Nečekejte však, že vám hned po prvním rande padne kolem krku, nejdříve potřebuje upřímné přátelství, které časem přeroste v pravou lásku.

ryby

Tito muži mají mnoho přátel s velmi rozdílnými povahami. Jsou dobrými kamarády, kteří jsou ochotni pomoci za každé situace.

Ideální partnerka : Rak, Štír

Ideální manželka : Panna

Ryby a sex

V muži narozeném v Rybě získáte dokonalého romantika. Nemůže si prostě pomoci, ale v sexu raději upřednostňuje něžné dotyky a polibky než divočinu. Nebrání se však sexu na veřejných místech a experimentování. Pokud máte v úmyslu s Rybou přežít jen pár krásných chvil, raději se do tohoto vztahu ani nepouštějte, protože na krátkodobé vztahy ho neužije.

Jak zaujmout Ryby

Především buďte sama sebou a upřímná. Nemá rád hry a pokud se o ně budete snažit, ihned vás prokoukne. Také pozná, zda to s ním myslíte upřímně nebo ne, proto mu raději všechno řekněte na rovinu.

Zdroj:Jenzeny