POKUD NEJPRVE VIDÍTE KONĚ:
Jste člověk, který je jistě velmi chytrý, ale také se často rád chová k ostatním chytrým. Některé věci možná znáte lépe než jiné, ale nevíte, jak to skromně ukázat. Je pro vás příliš důležité, aby ostatní respektovali váš názor, proto vás lidé nemají rádi.

Prosazujete se sami, ale očekáváte, že vás lidé budou příliš obdivovat. Pokud ne, stanou se irelevantními, protože chcete mít hlavní slovo a být středem pozornosti.
Jste člověk, který má také své úžasné přednosti, ale vaše potřeba dokazovat se před ostatními z vás nedělá příliš oblíbeného člověka.

Málokdy přiznáte své chyby. Máte velkou potřebu mít vždy pravdu, i když ji nemáte. K ostatním se nechováte skromně, některé věci někomu vysvětlujete velmi zbrkle. Lidé často mlčí o tom, co si o vás skutečně myslí, ale za vašimi zády nemají nejlepší mínění.

Skromnost nikdy nebyla vaší silnou stránkou, ale vy jste takoví a nemáte v úmyslu se měnit kvůli ostatním.

Jste člověk, se kterým to není vždy jednoduché. Ti, kteří vás dobře znají, znají vaši povahu. Problém nastává u lidí, které jen tak potkáte, protože na sebe nenecháte dlouho čekat, abyste dokázali, že jste ve všem nejlepší. Skromnost je něco úžasného, ​​ale nemáte mnoho skromných ctností.

Často máte potřebu napravovat ostatní, což je další nevýhoda, kvůli které lidé nevědí, jak se k vám chovat tak, jak chcete. Chcete respekt, ale ne skromně, dokonce ho vyžadujete. Nemáš moc důvodů se divit, proč tě někteří lidé nemají rádi. 

Zdroj.esoteric