2. Lebka
3 z 10 lidí si myslí, že lidská lebka je to, co ve skutečnosti viděli první. Vaše budoucnost nemusí být tak romantická, jako v předchozím případě, ale určitě se budete brzy cítit klidnější! Jde o to, že brzy budete čelit nějaké závažné nehodě, ale naštěstí budete mít dost odvahy a štěstí, abyste se dostali z této situace!
Možná je v sázce život jednoho z vašich nejlepších přátel, protože dojde k tragédii, která vyžaduje rychlou a přesnou pozornost: tato osoba má štěstí, že vás má po svém boku, protože budete vědět, jak jednat nejlepším způsobem, aby se mu nic nestalo !

Jste osoba s neuvěřitelným uměleckým talentem, takže si můžete být jisti, že pokud budete tvrdě pracovat každý den, dosáhnete svých cílů s úžasnou lehkostí. Úspěch přijde brzy!


3. Měsíc
30% respondentů uvádí, že měsíc viděli jako první! Pokud jste poprvé viděli měsíc, možná velmi brzy budete mít zvýšení platu nebo nějakou odměnu.
Nemáte se čeho bát brzy, zejména v oblasti zdraví. Vaše síla je nepopiratelná a nemoc není slovo, které jde do vašeho slovníku. Pokud jde o lásku, pak možná velmi brzy potkáte člověka, o kterém jste snili, o kterém jste si ve své mysli představovali!

Zdroj:Zerkalo.cc