3 měsíce

Výběr symbolu Měsíce odhalí, že vaše srdce je právě teď jako bitevní pole. Něco silného hluboko ve vás vám nedovolí mít klidný spánek nebo vás zcela trápí nespavost. Je to nenávist, vztek nebo jen vášeň?

Váš duch potřebuje klid a nejlepší způsob, jak toho dosáhnout, je vyjádřit své emoce upřímně a otevřeně. Přiznejte sobě i druhé straně, co cítíte. Když to nejsou tajemství, emoce nás nesežerou a jejich skrývání vždy nadělá víc škody než užitku.

4. Klíč

Pokud jste vybrali klíč, znamená to, že váš duch zoufale potřebuje odpovědi. Vše, co jste si mysleli a v co jste věřili, bylo najednou podrobeno zkoušce. Je možné, že jste unaveni hledáním pravdy a správných odpovědí. Možná vás to všechno dokonce nudí.

Je čas poznat odvrácenou stranu života prostřednictvím nových dobrodružství. Brzy se vám stanou určité projevy, které vám pomohou překonat aktuální období. Je potřeba někam vycestovat, třeba i na den.

5. Ruka

Výběr tohoto prastarého symbolu naznačuje, že jste obklopeni negativní energií. Váš duch má tendenci se od něj osvobodit a pokud si všimnete, že se vám dějí podivné věci, znamená to, že se vás něco uvnitř snaží před situací varovat.

Ale je zajímavé, že jsme vždy byli uvězněni zlými silami, ale také že máme vždy možnost se z toho osvobodit. Cesta k osvobození zahrnuje odpuštění a lásku, nejprve k sobě samému a poté k druhým. Najděte si čas na lidi, které máte rádi, a na odpočinek.