1_výsledek

Jako tvář reklamní kampaně nové značky byla vybrána modelka plus velikosti Barbie Ferreira.

Kromě svých externích údajů je dívka známá svou aktivní životní pozicí. Aktivně bojuje za práva modelek, které si kvůli

vysilujícím dietám podkopaly zdraví.

 2_výsledekSmlouva s Aerie udělala z Barbie Ferreiry velmi oblíbenou osobu. A rozhodla se toho využít na 100%. Barbie aktivně propaguje krásu obyčejných žen. Je pravda, že kvůli tomu měla také mnoho špatných příznivců. „Když byly moje fotografie spodního prádla poprvé publikovány na stránce Aerie, dole došlo ke slovní bitvě.“ Zdálo se, že každý uživatel internetu tam nechal svůj komentář. Na moji adresu samozřejmě padlo hodně ostnů a dokonce i naprosté týrání. Říkali mi ‚prase‘ nebo ‚tlustá kráva‘, ale snažil jsem se tomu nevěnovat pozornost. „

„V žádném případě nechci zlehčovat hubená děvčata.“ Pokud se od přírody mohou chlubit úplnou absencí podkožního tuku, pak je to skvělé! Ale každý člověk má svou vlastní tělesnou konstituci. A je strašné, když se mladé dívky trápí dietami do takové míry, že škodí jejich zdraví! “  – říká Barbie.

„Za prvé, zdravé tělo vypadá krásně.“ A když modelky vyčerpané až na doraz ztratí vědomí přímo na pódiu, pak už to není krása, ale barbarství! “

„Mnoho lidí říká, že nadváha je špatná pro vaše zdraví.“ A to je opravdu pravda. Ale zároveň nikdo nezakoktá, že být příliš hubený neméně zdraví škodí! V podstatě všechny ty řeči o nadváze jsou jednoduše důsledkem používání dvojího metru , “shrnuje hrdinka našeho příběhu.

Pozice Barbie v životě si zaslouží respekt. Vždyť všeho v životě by mělo být s mírou! A pokud souhlasíte s úhlem pohledu této dívky, řekněte o tom svým přátelům.

Zdroj:lunanews.net