4. Balónky.

Milujete svobodu, děláte to, co považujete za správné. Jako balónky, vaše myšlenky jsou v nebi. Posloucháte ostatní lidi, ale jen některé z věcí, o kterých si myslíte, že je musíte poslouchat.

Vaší nejlepší vlastností je optimismus. Jistě, můžete být smutní, ale stává se to velmi zřídka, na rozdíl od ostatních jste si jisti, že vše bude v pořádku. Ani v nejhorších časech nikdy neztrácíš naději.

5. Srdce.

Toužíte po lásce, ale právě v této oblasti nejste nejšťastnější. Byl jste mnohokrát zraněn. Lidé, kteří pro vás byli kdysi důležití, vás opustili bez důvodu.

Vaší nejlepší vlastností je laskavost. Nemáš se za co stydět a všechno, co chceš, je dobré. Máte schopnost léčit duchovní rány lidí. Napravuješ je svou dobrotou a láskou. Odpouštíš, ale nezapomínáš.

6. Lvi.

Jste statečný člověk. Jste velmi vybíraví, máte přátele, ale při prvním setkání jim neotevřete duši. Můžete „číst“ ostatní lidi, a to je jeden z důvodů, proč nesouhlasíte s tím, abyste byli s ostatními.

Vaší nejlepší povahovou vlastností je sebevědomí. Bez ohledu na to, co se stane a co lidé říkají, vždy si věříte. Víš, že jsi dobrý. Znáte své nedostatky a naučili jste se je přijímat.

7. Úsměv.

Jste rádi mezi lidmi. Máte moudrost, snadno dokážete ukázat úsměv na tváři ostatních. Jste klidní na kritiku a budete na kritiku reagovat svým úžasným sarkasmem.

Vaší nejlepší vlastností je váš smysl pro humor. S tebou to nebude nuda. Často vtipkuješ a používáš sarkasmus a humor, abys skryl svou nejistotu a smutek, který leží hluboko ve vás.

8. Kravata.

Jste rozhořčený člověk. Přísně dodržujete své zásady a hodnoty. Váš pohled na svět ne vždy odpovídá všeobecně uznávaným normám, ale to vás nezajímá. Jediné, co vás zajímá, je váš klid.

Vaší nejlepší vlastností je disciplína. Vždy dodržíš slovo. Jste pracovití a dáváte si 100% rozum. Závazky a výzvy vás nezastaví, jste připraveni je přijmout s otevřenou náručí.

Čeho jste si všimli jako prvního? Souhlasíte s popisem, který jste obdrželi?

Zdroj:tuti