„Poté, co jsem se přesně dozvěděl, co to znamená být pěstounem, jsem si byl naprosto jistý, že chci pomoci.“ V té době jsem nevěděla, jestli jsem pěstoun nebo adoptivní rodič, ale cítila jsem, že chci pomoci dětem, které zůstaly  , “řekla  Maxine . Krátce poté, co se přihlásili za adoptivního rodiče, se jich dokonce zeptali, zda chtějí adoptovat tři sourozence, všechny mladší než 4 roky. Naplněni vzrušením, ale samozřejmě hned řekli ano. Sotva vzali děti domů, telefon znovu zazvonil, aby zjistili, zda dokážou ubytovat mladou sestru chlapců Elliota.


„Samozřejmě jsme také řekli ano Elliotovi, čehož jsem ani na minutu nelitoval, protože jsme k sobě velmi blízko.“ Jacob vždy říká, že Elliot je moje spřízněná duše, “  řekla Maxine se smíchem  .

„Máme devět dětí do 8 let a zní to ještě divněji, když říkáme, že máme osm dětí do 5 let.“ Jake a já se vždy smějeme, protože jednoho dne budeme mít dítě v každé třídě střední a vysoké školy  , “řekla  Maxine . Čas plynul a  Maxine  otěhotněla, což byl téměř zázrak, protože už nějakou dobu zkoušeli vlastní dítě, narodil se malý  Henry . V červenci 2020 však rodinu zasáhl další zázrak, protože se jim narodila také čtyři dvojčata:  Silas ,  Theo ,  Beck  a  Cecilia .

Rodina oficiálně adoptovala čtyři děti –  Aiden  (8),  Parker  (5),  Connor  (4) a  Elliot  (3). Jejich synovi  Henrymu jsou  nyní 2 roky a dvojčatům jsou jen 3 měsíce.

Maxine Young  říká, že věnovat malou pozornost každému dítěti není žádná malá výzva, ale ti starší vždy hodně pomáhají těm malým.

https://www.instagram.com/p/CKjxrcGh2Rw/?utm_source=ig_embed

zdroj.Facebook