Priklopil Natasche vyhrožoval, že pokud o všem někomu řekne, zabije ho. Osm let po únosu se dívka rozhodla, že musí udělat vše, aby mohla žít normální život.

23. srpna 2006 Natascha Kampusch uklízela Priklopilovo auto. Muž ji celou dobu sledoval, ale když zazvonil telefon, dívku na chvíli opustil. Hlasitý vysavač přehlušil rozhovor. Natascha přešla k bráně, která se ukázala být otevřená.

„Měl jsem pocit, jako bych měl ochrnuté ruce a nohy. Hlavou mi probleskovaly neuspořádané obrazy.“ – říká Natascha, která toho dne utekla po 3096 dnech pekla.

Wolfgang Priklopil se ihned po zmizení dívky vrhl před projíždějící vlak.

V roce 2013, 7 let po jejím útěku, byl do německých a rakouských kin uveden film vyprávějící příběh ženy. Tam bylo poprvé hlášeno, že Natascha byla znásilněna Priklopilem. Do okamžiku sepsání tohoto materiálu ho dívka obhajovala a tvrdila, že to není pravda. Nakonec se přiznala.

Podrobnosti případu zůstávají nejasné. Jak se ukázalo, jedním ze svědků únosu byl 12letý mladík, který si je jistý, že v autě byli dva muži, nikoli samotný Priklopil. Natascha však namítá, že muž vždy jednal sám.

Sdílejte tento šokující příběh s ostatními!