VÁHY

V těchto dnech mohlo z ničeho nic přijít nečekané napětí. Je více než pravděpodobné, že vaše emoce budou stoupat. Je možné, že vaše agresivita a sebevědomí začne ostatní otravovat. Lidé mohou náhle prasknout. Nebuďte překvapeni, když věci přijdou bez velkého varování. Je tu pocit zrychleného tempa, který bude těžké ignorovat.

ŠTÍR

Mocné myšlenky procházejí vaším mozkem. Uvidíte, že tyto informace se mohou transformovat. Klíčem je učit se od ostatních a začlenit protichůdné názory do svého stavu mysli. Nepřehlížejte automaticky názor někoho jiného jen proto, že je v rozporu s vaším vlastním přesvědčením. Týmová práce je název hry v den, jako je dnes.

STŘELEC

V těchto dnech možná musíte uskutečnit několik důležitých telefonních hovorů a chcete je dostat z cesty, než uděláte cokoliv jiného. Své poselství určitě předáte, protože vaše komunikační schopnosti jsou velmi silné. Slova se spojují s pocity a vytvářejí porozumění mezi vámi a kýmkoli, ať už mluvíte po telefonu nebo píšete.

KOZOROH

Váš pomalý a stálý přístup by mohl narazit na určitý odpor. Lidé mohou vyžadovat váš čas a energii. Je to jeden z těch dnů, kdy na vás lidé za vámi ve frontě v kavárně mohou vrhnout ošklivý pohled, pokud vám trvá příliš dlouho, než se rozhodnete.

VODNÁŘ

Přicházející informace mohou být nespolehlivé. Může pro vás být obtížné udržet si zprávy, které dostáváte, pevně. Pamatujte, že existují důležité odpovědi, které čekají na vyslyšení. Tyto odpovědi se k vám dostanou, když je budete nejméně čekat. Udržujte svou mysl otevřenou novým možnostem a cesta se otevře a vyjasní. Neohrožujte své vědomí zneužívajícími látkami.

RYBA

Vaše fyzická energie bude pravděpodobně vysoká. Nejprve se starejte o své tělo a dobře cvičte. Můžete také chtít prozkoumat, třeba tím, že vyjedete na jeden den z města nebo zajdete do zábavního parku, pokud je to možné. Tuto energii možná nepociťujete často, proto je nejlepší ji využívat co nejvíce.